Erkölcsi bizonyítvány és kérdések (pályakezdő)?
Üdv,futárnak jelentkeznék.
"Erkölcsi fedhetetlenség" feltétel.
Ez gondolom az erkölcsi biz.
Viszont van egy ügyem szabálysértési eljárásom.
~3 talán 4 éve egyszer megkaptam,hogy egy eladott 0 perces cipő ,ami dobozban volt csak szakadt.1,5 hét viselés után tűnt fel neki.
Visszakérte a pénzt,mondtam ne nézzük egymást hülyének,egy bontatlan cipő ,és feljelentett.
1x bementem "kihallgatásra" 3 v 4 éve és ennyi.Tavaly kérdeztem már hogy mi van az üggyel,de nem mondtak semmit.
Így kaphatok erkölcsit vagy nem?
Erkolcsit mindig kaphatsz, mas kérdés, hogy mi lesz benne.
De azert mert téged feljelentett valaki, jogerős döntés nélkül, nem lehet probléma
A feddhetetlenség az komolyabb kategória, mint a tiszta erkölcsi.
Kérdés, hogy egy futárcég ennyire belemegy-e ilyesmibe, vagy csak pongyolán használják a kifejezést. De létezik ez a kategória is, és van, ahol ezt várják el, pl. rendőrségnél.
Rendben köszönöm.
Sajna én hiába mentem az ügy után,hiába hívtam fel a palit,ő nem vette fel.
kb 4x érdeklődtem ,semmit nem mondtak.
De tök jó volt emiatt rendőrségre járni és idegeskedni,mert a törvény védte Őt,amikor 1,5 hétig nem tűnt neki elvileg fel,hogy a cipő orra szét van jőve,szakadt teljesen.(a nulla perces méretproblémás cipő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!