Megsemmisült bizonyitvany?
Figyelt kérdés
Összefoglalva,megyek az Auchanhoz állásinterjúra,viszont a bizonyítványoknak csak a másolata van még ami a gépeken volt,az eredeti elégett egy lakàstűzben évekkel ezelőtt. Eddig nem kellett. Most viszont nem tudom mi lesz,mennyire kell az eredeti is?. Valaki aki volt már náluk.2017. nov. 5. 23:08
2/8 A kérdező kommentje:
De jó vagy!!! Geccc!
2017. nov. 5. 23:42
4/8 anonim válasza:
Nekem elkérték az eredetit, hogy lefénymásolják maguknak 1 példányban.
Szerintem vidd el a fénymásolt papirt, ha kérik az eredetit, akkor megmondod, hogy folyamatban van, mert lakástűzben megsemmisült.
5/8 anonim válasza:
Miért nem kérted az iskolákat, hogy állítsanak ki másolatot?
6/8 anonim válasza:
érdemes lenne felkeresned az egykori oktatási intézményed
7/8 A kérdező kommentje:
Telefonon kerestem,csak személyesen intézhető. 250km van tolem. Amúgy a HR osztályt felhívtam a másolat is elég azon van egy szám amin utána néznek hogy eredeti e. Köszi az ertelmes válaszokat.
2017. nov. 6. 08:36
8/8 anonim válasza:
sok helyre elég a másolat de ha eredeti kell nekik akkor pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!