Személy és Vagyonőrként akkor is kell tanúsítvánnyal rendelkeznem ha most 2016 ban szereztem meg a bizonyítványomat?
Figyelt kérdés
Google segítségével azt olvastam hogy nem kell mivel a bizonyítványom száma 32 861 01 és ezért alanyi jogon jár a mentesség tehát még papírt sem kell kérjek arról hogy mentes vagyok.De találtam pályakezdő állást ahol ez is egy feltétel.Akkor ha felhívom a munkahelyet érdeklődés céljából akkor elég lesz ha a tanúsítvánnyal kapcsolatban erre hivatkozok? Gondolom igen de nem szeretném leégetni magam és ezért inkább megkérdezem itt anonim hogy biztos legyen a dolog :D2016. szept. 16. 02:25
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ,de felmerült bennem egy másik kérdés úgyhogy megosztom veled.
2008ban kiváltott vagyonőri érvényességi ideje 2016 december.
Ha 2014ben teljesen újravizsgáztam(a tanusítvány miatt)akkor mégis miért kell most megint megujjítatnom az engedélyem?
3/3 anonim válasza:
Szia. Nem kell. 2012 után akik az új rendszer szerint vizsgáztak már, nem kell tanusítvánnyal rendelkezniük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!