Nem fura az hogy ha egy munkáltató úgy vesz fel embereket hogy körönként? Nem fértem bele 3 hónappal ezelőtt erre most meg hívnak hogy most meg ha akarok akkor mehetek.
Figyelt kérdés
Kiszámoltam és pont 3 hónap telt el azóta hogy lecsúsztam az állásról. Arra gondoltam hogy lehet hogy csak 3 hónapra veszik fel az embereket és utolsó napokban meg kirugják őket ?2017. nov. 3. 09:01
2/7 anonim válasza:
Az.
Vagy csak felvesznek egyszerre teszemazt 30 embert és értelem szerűen a próbaidő lejárta előtt kirúgják azt a 10-et aki nem hozta az elvárást és akkor már nem interjúztatnak újra, hanem az előző körből pótolják a hiányt. Vagy akár a dolgozók is felmondhattak...
3/7 anonim válasza:
Volt munkahelyemen hetente vettek fel embereket , hogy pótolják a hiányt. Ez elég jó cég lehet magyar viszonylatban, ha 3 hónapig kibírják a dolgozók és még a cég mond fel nekik.
4/7 anonim válasza:
Vagy bizonyos számú embert tanítanak be egyszerre!
5/7 anonim válasza:
Nincs folyamatos betanítás, mert nem érné meg.
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül rúgják ki őket, sokan fel szoktak mondani próbaidő vége előtt.
7/7 anonim válasza:
Kérdés milyen állás. Az én szakmámban például baromira nem "biznisz" gyakran váltogatni az embereket mert gyakorlatilag folyamatos fejlődés és tanulás szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!