Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha a munkáltató...

Mi a teendő ha a munkáltató nem enged el közös megegyezéssel? De én nem akarok egyáltalán maradni.

Figyelt kérdés

2016. jan. 20. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor marad a felmondás a dolgozó részéről.
2016. jan. 20. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom,de azt indokolni kell. Én csupán csak azzal tudnám,hogy Jan 4-én úgy kezdte velem,igaz szóban hogy a holnapi naptól kezdve kivagyok rúgva (csak csúnyább szóval) és nem akarja látni a pofámat,de én ennek ellenére végig dolgoztam a hetet akkor azóta meg táppénzen vagyok (voltam) mert azon a héten igen csak besokaltam. Holnap vinném a közös megegyezéses papírt,de az egyik kollégám szerint nem fog belemenni.
2016. jan. 20. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell indokolni!

Indokolni az AZONNALI hatályú felmondást kell, ha nem a próbaidő alatt lépik meg! Ez mindkét fél részére igaz.

A munkáltató általi felmondást kell indokolni, a dolgozói felmondást nem.

2016. jan. 23. 07:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ,túl vagyok rajta.

Tanulság volt belőle...már nov 18-ót hirdette az állásom (mint másnap megtaláltam a hirdetést) így tuti,hogy ha én nem mondok fel akkor ő küld el. Csak azt várta mikor telik be a pohár és mondok fel magamtól.De azért belém rúgva még egy utolsót,azt hozzátette, csak a halott édesapámra ( 14 éve halott) és a Vele közös ismerősének a barátsága miatt tartott a cégnél. Nesze neked mindent megteszel a munkándban köszönet.

2016. jan. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!