Mi kell ahhoz, hogy kamionos lehessek?

Le van írva minden általában érthetően, csak az emberek érthetetlenek...
Hogy akartok így sofőrök lenni? :))

@11
Közben gondolkoztam, és arra jutottam, hogy én valóban a busszal kevertem. :'D Mentségemre szóljon, hogy én alapból buszban gondolkodok; a teherkocsik annyira nem érdekelnek, csak az életforma tetszik a fals szabadságérzetével, míg a buszokba bele vagyok ßuzulva. Autósiskoláknak amúgy nem kötelességük feltüntetni ilyen infókat, hiszen ők nem munkahelyet adnak, hanem a jogosítványodhoz egy új sort.
Amúgy ha már itt tartunk, félig OFF, de szerintem a kérdezőt is érdekli: vannak olyan fuvarozó cégek, amelyek fizetik a jogsidat (és opcionálisan a GKI kártyádat), fél-egy-két éves tanulmányi szerződésért cserébe? Ismereteim szerint egyre több buszos cég már így nyomja, akkora az emberhiány, kíváncsi vagyok, teherszállításnál is így működik-e.

@15
Valójában nemcsak az ÉNyKK csinálja ezt, hanem szerintem az összes KK (legalább egy másikról van, csak az nem reklámozza, de psszt ;) ), illetve nekem még mindegy, ugyanis pár hónapja lett meg a B kategóriám és azóta kereken 0 km-t vezettem. Viszont mindenképpen meglepő, hogy az állítólagos naaaaagy sofőrhiány ellenére is csak Wabererék foglalkoznak képzéssel ezek szerint.

Mármint izé...
*...legalább egy másikNÁL ÍGY van...
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!