Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell tennem hogy kamionos...

Mit kell tennem hogy kamionos lehessek?

Figyelt kérdés
A kérdésem lényege: 24 éves vagyok 4 éve van B jogsim most csinálom a C és hozzá majd az E kategóriát. Kamionozni szeretnék mi kell még hozzá(gki, páv hanyas?) esetleg friss jogsival el lehet helyezkedni vagy találok munkahelyet.
2017. febr. 19. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Legalább PAV III kell, de lehet, hogy a cég PAV II-t kér. Ezt jó lenne azelőtt megcsinálni, mielőtt beleölsz egy csomó pénzt és időt a tanfolyamokba. Ha megvan a "C" kategória, jöhet az "E" és a GKI. Munkahelyet fogsz találni, mert sofőrhiány van.
2017. febr. 19. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor szerinted csinálnom kellene a pav vizsgát először
2017. febr. 19. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen, mert ha esetleg nem sikerül, nem lehetsz kamionos. A PAV III azért a legtöbb jelentkezőnek sikerül, a PAV II sem olyan vészes.
2017. febr. 19. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Neked meg van esetleg valamelyik?
2017. febr. 19. 22:04
 5/7 anonim válasza:
Kamion,izombajusz,sörhas,előnyök: kopaszodás,káromkodás mesterfokon,sör imádat
2017. febr. 20. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Páv nem nehéz, nekem PÁV I, PÁV II, PÁV III van. Tervbe volt, hogy mentőzni fogok, aztán abból semmi nem lett. Elkezdtem 3,5 tonással transzeurópai fuvarokat tolni, és beleszerettem. Utánna átmentem Horváth Rudolfhoz kamionra, de azt 2 hónap után otthagytam. Nem a pénzzel volt gond, hanem hogy nem éreztem jól magam a kamionban, hétvégén állni kellett, untam magam, nem volt az a pörgés, nem tudtam a magam üzleteit bonyolítani stb. Visszanyergeltem a 3,5 tonnásra, azóta is ezen tolom. Volt idő, mikor napi 17-18 órát végignyomtam a kormány mögött, ma már azért kicsit többet kell pihenni. Ugye ezt kamionnál nem tudod megcsinálni. Na, de hogy a kérdésedre válaszoljak, PÁV II kell, ha normális helyre akarsz menni, GKI, a többit te is tudod. Nem árt ha beszélsz legalább angolul valamennyire, ha értesz kicsit a kamionokhoz műszakilag. Kezdőként felfognak venni, főleg most. Az meg majd elválik, hogy fogod e bírni, illetve tetszeni fog e, ha már benne vagy. Ha bejön a dolog, akkor később csinálhatsz képzéseket/vizsgákat, hogy húzhass pl tartálykocsit stb. Sok sikert!!
2017. febr. 21. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Tartány*

2017. febr. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!