Ismeri valaki ezeket a kamionos cégeket? Bővebben lent
Hali, váltanék és a látottak alapján felírtam pár magyar céget, de ugye semmit sem tudok róluk.
Az lenne a kérdés, hogy a fizetés, munka jellege, illetve hogy mennyit kell dolgozni - ezek érdekelnének.
Sió trans, Huncargo, Hunland, Fazekas, Horváth Rudolf.
Köszi az infót előre is!
A Hunlandnál voltam egy fél évet, de már régebben, 2007 - ben, tehát az infóim akkoriak, azóta sok minden változhatott.
Kemény meló, állandó négykéz. Nagy a vándorlás, akik régen ott vannak - tisztelet a kivételnek - elég nagy arcúak. Hajtós, érteni kell a jószágokhoz, te takarítod a kocsit 90 % - ban, ganézás stb. Abban az időben, 4 - 600 - ig kerestünk. A góré afféle keresztapaként viszi a céget, nem jó a hangulat, én nem szerettem. Koszos és nehéz meló, állandóan fáradt vagy, szaros, büdös vagy. 4 - 5 hetente engednek haza egy hétre, de kiszámíthatatlan, volt, hogy ezalatt is berángattak ezért - azért, belföldön gyűjtögetni stb.
Tapasztalatnak jó, eljárnak olyan országokba is, ahova más cégtől nem nagyon jutsz el, de szerintem összességében nem éri meg, könnyebb melóval is lehet annyit keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!