Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ismeri valaki ezeket a kamiono...

Ismeri valaki ezeket a kamionos cégeket? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Hali, váltanék és a látottak alapján felírtam pár magyar céget, de ugye semmit sem tudok róluk.

Az lenne a kérdés, hogy a fizetés, munka jellege, illetve hogy mennyit kell dolgozni - ezek érdekelnének.

Sió trans, Huncargo, Hunland, Fazekas, Horváth Rudolf.

Köszi az infót előre is!

2016. dec. 15. 20:09
 1/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
78%
Az Ultrasped volt a legjobb, de Hollós most elég nagy szarban van :( De majd úgyis kimászik belőle.
2016. dec. 15. 20:23
 2/3 anonim válasza:
Nem mászik ki belőle, mert Janka megölte :o .
2016. dec. 16. 06:30
 3/3 anonim ***** válasza:

A Hunlandnál voltam egy fél évet, de már régebben, 2007 - ben, tehát az infóim akkoriak, azóta sok minden változhatott.

Kemény meló, állandó négykéz. Nagy a vándorlás, akik régen ott vannak - tisztelet a kivételnek - elég nagy arcúak. Hajtós, érteni kell a jószágokhoz, te takarítod a kocsit 90 % - ban, ganézás stb. Abban az időben, 4 - 600 - ig kerestünk. A góré afféle keresztapaként viszi a céget, nem jó a hangulat, én nem szerettem. Koszos és nehéz meló, állandóan fáradt vagy, szaros, büdös vagy. 4 - 5 hetente engednek haza egy hétre, de kiszámíthatatlan, volt, hogy ezalatt is berángattak ezért - azért, belföldön gyűjtögetni stb.

Tapasztalatnak jó, eljárnak olyan országokba is, ahova más cégtől nem nagyon jutsz el, de szerintem összességében nem éri meg, könnyebb melóval is lehet annyit keresni.

2016. dec. 16. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!