Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?
Rengeteg helyre pályáztam már, sok helyre be is hívtak mégsem kapok állást sehol sem. Egy éve keresek sikertelenül. Mindent elolvastam már a témában, semmi újat nem mondtak. Rengeteg időm van, utálok otthon így hétvégén is dolgoznék. Nem értem miért nem veszik észre hogy jó munkaerő lennék?
Már ott tartok hogy többet sírok emiatt mint amennyit nem. Nem szeretném elveszíteni a lelkesedésemet de sokszor felálltam már ebből de még mindíg nem jöttem rá mi a baj velem? Nagyon el vagyok már keseredve. És azt látom hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem . Miért? Egy év az azért nagyon sok idő.Mi a baj velem??
Na végre, félév után csak kinyögted.
Mert nem vagy kitartó, határozott, nagydumás, nem beszélsz idegen nyelven, etc.
Ezer oka lehet, hogy nem téged választanak.
"Gyárba nem vesznek fel, voltam..."
- Valószínűleg ott is hasonló válaszokat adtál egyszerű kérdésekre.
Sima eladói végzettséggel (esetleg + érettségi), simán felvesznek.
Csak, valószínűleg ott is hasonló válaszokat adtál egyszerű kérdésekre, és nem azt mondták hogy húzz a pi*/csába hanem, "hogy maga jobb állást érdemel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!