Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel sehova...

Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés

Rengeteg helyre pályáztam már, sok helyre be is hívtak mégsem kapok állást sehol sem. Egy éve keresek sikertelenül. Mindent elolvastam már a témában, semmi újat nem mondtak. Rengeteg időm van, utálok otthon így hétvégén is dolgoznék. Nem értem miért nem veszik észre hogy jó munkaerő lennék?

Már ott tartok hogy többet sírok emiatt mint amennyit nem. Nem szeretném elveszíteni a lelkesedésemet de sokszor felálltam már ebből de még mindíg nem jöttem rá mi a baj velem? Nagyon el vagyok már keseredve. És azt látom hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem . Miért? Egy év az azért nagyon sok idő.Mi a baj velem??

2017. okt. 27. 10:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
22%

Na végre, félév után csak kinyögted.

Mert nem vagy kitartó, határozott, nagydumás, nem beszélsz idegen nyelven, etc.

Ezer oka lehet, hogy nem téged választanak.

2017. okt. 30. 17:19
 22/26 A kérdező kommentje:
Tessék leírtam! Nem tökmindegy? Úgyse tudtál értelmeset írni rá csak szajkózod azt hogy ilyen meg olyan vagyok. Te is csak egy nagy nulla vagy!Amíg nem ismersz kussoljál!
2017. okt. 31. 13:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Gyárba nem vesznek fel, voltam, közölték hogy maga jobb állást érdemel. Szóval szartak rá hogy én azt akarom csinálni.
2017. okt. 31. 13:48
 24/26 A kérdező kommentje:
Kizárólag a #4.es válaszadó érzett rá a helyzetemre, köszönöm a többieknek is, és azoknak is akik magukból kikelve trágár módon minősíthetelen stílusban nemhogy segítettek még ártottak. De köszi, erősebb lettem, tudom hol a helyem. Nem azok közt!
2017. okt. 31. 13:55
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Fura, engem simán felvettek gyárba diplomával és nyelvtudással. Bár egyiket sem reklámoztam. :D
2017. okt. 31. 19:34
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

"Gyárba nem vesznek fel, voltam..."

- Valószínűleg ott is hasonló válaszokat adtál egyszerű kérdésekre.

Sima eladói végzettséggel (esetleg + érettségi), simán felvesznek.

Csak, valószínűleg ott is hasonló válaszokat adtál egyszerű kérdésekre, és nem azt mondták hogy húzz a pi*/csába hanem, "hogy maga jobb állást érdemel".

2017. okt. 31. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!