Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel sehova...

Dávid.55. kérdése:

Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés
Itt vagyok 18 évesen szeretnék külön életet kezdeni de nem vesznek fel sehova dolgozni pedig már rengeteg helyre jelentkeztem próbáltam mindent irodai munkába elhelyezkedni fizikai munkába el helyezkedni de semmi még vissza sem hívnak és ez elégé elszomorít engem Magyarországon hogy,lehet megélni? vagy valaki tud valami jó tippet vagy munkahelyet?
2016. júl. 21. 10:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a végzettséged?

Milyen helyekre jelentkeztél?

Nem könnyű. Én is nagyon sok helyre jelentkeztem, általában semmi visszajelzés, mire végre találtam valamit.

Még valami átmeneti nyári munkát sem találtál? Most azért elég sok helyen keresnek fiatalokat.

2016. júl. 21. 10:49
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Véletlenül se ossz meg olyan információkat, hogy:

- Az ország melyik részén laksz

- Van-e bármilyen végzettséged

- Van-e bármilyen tapasztalatod

2016. júl. 21. 10:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok munkáltató nem szeret túl fiatal dolgozót felvenni, mert egyrészt nincs munkatapasztalatuk, másrészt hajlamosabbak simán odébb állni, ha valami nem tetszik nekik.

Nem lesz könnyű dolgod, de ne add fel. Ha az a legfontosabb szempontod, hogy mielőbb dolgozz, lehet, olyan munkával is be kell érned átmenetileg, amihez túlképzett vagy.

2016. júl. 21. 11:08
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Mint HR-es, a kovetkezoket javasolnam.

Ne tuntesd fel a szuletesi datumod, a lakhelyed az oneletrajzban. Kepet, ha szeretnel rakj ra, de csakis akkor, ha az nem szelfi es egy csoport kepbol kivagott resz. Mindenkeppen komoly kep kell.

Ird bele, hogy eddig hol dolgoztal, meg a diak munkakat is. Nagyon, de nagyon fontos, ha irodai munkara jelentkezel, hogy valakivel nezesd at az oneletrajzod a Helyesiras miatt!! ( sajnos fent nagyon sok a hiba az irasodban, nem bantani akarlak, hanem segiteni, mire kell figyelned)

Javaslom olvasgatasra a kovetkezo oldalakat:

[link]

Blog.jobangel.hu

2016. júl. 21. 11:18
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
na 4, te aztán sok minden vagy, de gondolkodó hr-es az nem. (szerintem hr-es se...)
2016. júl. 21. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Jol megindokoltad az allitasod
2016. júl. 21. 11:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

4: Szerintem sem vagy HR-es.

Én voltam. Szóval tudom, hogy olyan önéletrajzot nem díjaznak, amin olyan alapvető dolgok nincsenek rajta, mint a születési év. Mondjuk hülyeség is kihagyni, mert az iskolák egyértelmű az életkor is. Gondolom, nem 25 évesen fejezi be valaki a középiskolát :)

Gerilla önéletrajzok meg nagyon kevés helyen működnek, ha pl. valami nagyon kreatív állásra jelentkezel, vagy művészettel kapcsolatos állásra. De irodai munkánál általában az egyszerű, tiszta önéletrajzot kedvelik.

2016. júl. 21. 12:46
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
nem kell indokolnom, elég bizonyíték rá az írásod.
2016. júl. 21. 12:53
 9/15 A kérdező kommentje:
egyelőre 8 általánosom van és esti iskolába járok érettségire heti 2 x és grafikusnak tanultam csak iskolát kellet váltanom mert nem úgy mentek a dolgok
2016. júl. 21. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
8 általánossal ne is csodálkozz, már bocsánat. Segédmunkán, vagy közmunkán kívül nincs sok lehetőséged jelenleg és egy sovány érettségivel se lesz több (szerintem).
2016. júl. 21. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!