Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel sehova...

Dávid.55. kérdése:

Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés
Itt vagyok 18 évesen szeretnék külön életet kezdeni de nem vesznek fel sehova dolgozni pedig már rengeteg helyre jelentkeztem próbáltam mindent irodai munkába elhelyezkedni fizikai munkába el helyezkedni de semmi még vissza sem hívnak és ez elégé elszomorít engem Magyarországon hogy,lehet megélni? vagy valaki tud valami jó tippet vagy munkahelyet?
2016. júl. 21. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom, hogy semmi olyannak nem kell szerepelnie az oneletrajzban, ami diszkriminaciora adhat okot!

Mi adhat okot a hatranyos megkulonboztetesre? Pont azok, amiket ti felsoroltatok, higy kell bele. Es ez nem az en okossagom, hanem benne van a Jogszabalyban! Ez alapjan kerlek benneteket, hogy merlegeljetek a fikazast, es nezzetek Ti utana, hogy mirol beszeltek.

2016. júl. 22. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Már a neve miatt is diszkriminálhatják, tudod, férfi, nő...

Egy értelmes hr-es vagy munkáltató egy pillantásra levágja, hogy azért hagyott ki adatokat, mert azok szerint esetleg hátrányban lehet. El akar valamit titkolni? Nem kell...

Arról nem beszélve, hogy a munkatapasztalat hiánya egyértelműsíti, hogy pályakezdő fiatal, életkor nélkül is.

2016. júl. 22. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki palyakezdo, nem jelenti azt, hogy nincs tapasztalata valamiben.

Ismet kerlek benneteket, hogy gondoljatok at, amit irtok.

2016. júl. 25. 12:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom srácok de katasztrófa .... hogy legyen valakinek tapasztalata ha nem veszik fel sehova gané ez az ország.......
2016. júl. 25. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne keseedj el. Call center?m

Probalkozni kell, gyakran a tapasztalattal rendelkezok sem kapnak evekig allast. Plane azok a nok, akik elmennek szulni.

Sajnos, ilyen vilag ez.

2016. júl. 27. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!