Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?
Rengeteg helyre pályáztam már, sok helyre be is hívtak mégsem kapok állást sehol sem. Egy éve keresek sikertelenül. Mindent elolvastam már a témában, semmi újat nem mondtak. Rengeteg időm van, utálok otthon így hétvégén is dolgoznék. Nem értem miért nem veszik észre hogy jó munkaerő lennék?
Már ott tartok hogy többet sírok emiatt mint amennyit nem. Nem szeretném elveszíteni a lelkesedésemet de sokszor felálltam már ebből de még mindíg nem jöttem rá mi a baj velem? Nagyon el vagyok már keseredve. És azt látom hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem . Miért? Egy év az azért nagyon sok idő.Mi a baj velem??
Nem, drága kérdező, azt írtad le, hogy 2 munkahelyed volt a kereskedelemben. Wow. Had ne mondjam ennek mennyi információ tartalma van. Egy áruházigazgató és egy pénztáros is a kereskedelemben dolgozik. A Gucci váci utcai boltja is kereskedelem és a mucsaröcsögei zöldséges is kereskedelem. Mennyi ideig? Hol? Az ország melyik részében? Milyen pozícióban?
És a többi kérdés?
A munkaadó meg sem kérdezheti, hogy van-e gyereked...
De legalább megerősítetted a tudatot mindenkiben, hogy mindig a leghülyébbek sírnak a leghangosabban. Óbégatsz a segítségért de arra sem vagy képes, hogy olyan szinten fejezd ki magad, mint egy okosabb ötödikes. És még szaporodsz is. Ez a baj...
Időpont ma 17:07
Valóban, de azért ha van segítsége az embernek, megoldható. (barát/szülő/rokon/ismerős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!