Ügyfélszolgálatosok! Hogy kezelitek a bunkó telefonálókat, a kudarcokat?
Figyelt kérdés
Én nem értékesítek, hanem ha van valami panaszuk, akkor telefonálnak be. Most kezdtem, és basszus nem tudom, milyen lelkiállapotban leszek, ha már most rosszul érzem magam sokszor. Többen is engem hibáztatnak, ha valami nem jó, vagy fizetniük kell pluszban. Én nem tudok mit csinálni, a való életben el szoktam küldeni a pi...ba az olyan embert, aki cseszeget, de itt meg se védhetem magam. Egyszer mondtam azt, hogy nem én tehetek erről, azóta a kollégáim ezzel gúnyolnak, meg rajtam nevetnek. Aztán van, aki nagyon kedves, de sajnos nem tudok neki segíteni, vagy az információ, amit mondok, az számára nem jó, és ezzel megbántom és elrontom a napját, pedig nem állt szándékomban.
Ha gondoljátok, írjatok történeteket is. :)
2017. okt. 26. 19:49
2/3 anonim válasza:
Sehogy, akármit mondasz nekik sokan csak veszekedni akarnak és ezért szólnak be neked, hiába mondasz jót.
3/3 anonim válasza:
Én egy évvel ezelőtt kezdtem, és nem egyszerű munkakör. Néha felidegesítenek, néha megnevettetnek :) Van egy-két nagyon durván hülye, akinek annyi élete van, hogy az ászf-eket olvassa és minket zaklat és azt hiszi, ha minden nap panaszt rögzíttet, akkor kevesebb lesz a fizetésünk meg ilyenek, pedig rohadtul nem. Csak annak a szerencsétlennek nincs élete és még karácsonykor is minket zaklat. Amúgy ezeket a kivételes ügyfeleket leszámítva én szeretem ezt a munkát, sokszor nagyon hálásak az emberek egy-egy információért vagy módosításért.Aranyosak is tudnak lenni. Kulturáltak, néha elborul az agyuk, de megtudom őket érteni, elég empatikus vagyok velük, így kevés próblémám van, és megtudom nyugtatni őket. Nehéz megszokni, hogy veled kiabálnak, és rondán beszélnek, ha idegesek, de nem is vagyok köteles ezt elhallgatni. Elszoktam mondani, hogy segíteni akarok, de ahhoz felnőtt emberként viselkedjünk. Ha ezt valaki nem érti meg, akkor az az ő baja.Rájöttem arra is, hogy sokszor ha nagyon nagyon mondják, akkor hagyd hadd beszéljenek, néha adj nekik igazat, ne ellenkezz mert sose szabadulsz.Egyszer úgyis megunják. :) Kitartást! Nem rossz ez, egy csomó embernek tudsz segíteni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!