Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Építőipari kisegítő nettó...

Építőipari kisegítő nettó 180-ért? Itt tartunk?

Figyelt kérdés

Budapesti nagyberuházás, 200 lakásos társasház és mellette b**szomnagy irodakomplexum. Azonnali kezdéssel felvesznek építőipari kisegítőt (magyarul trógermelóst) nettó 180-ért két műszakba. Ki van írva, még „felvételi iroda" is működik.

Itt tartunk a munkaerőpiacon? Félalkesz semmihez se értő trógermelós 180 nettó????

Diplomás emberek meg kapják a nettó 100at? Ismerősöm rezidens orvos (orvos!!!!!) nettó 90-ért fővárosi kórházban?

Másik ismerősöm fővárosi önkormányzatnál „előadó“ a szociális osztályon (diploma stb) nettó 130-ért???

2017. okt. 22. 09:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nyilván nem tudták, aki pedig így is vállalja az komoly munkára alkalmatlan.
2017. okt. 22. 19:18
 32/41 A kérdező kommentje:

"Nyilván nem tudták"

Tudták. És fel is vettek vkit aki a seggét a földbe veri hogy végre van melója.

2017. okt. 22. 19:19
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem próbálok kimagyarázni semmit. Képzett ember nem dolgozik BP-en minimálbérért, de még a duplájáért sem. Ez nem a te fantáziád része, hanem a valóság.

Képzetlen emberrel meg nem tudok mit kezdeni, azokkal tele a padlás.

2017. okt. 22. 19:33
 34/41 A kérdező kommentje:

Diplomás ember minek számít? Képzett vagy sem?

És ugye a cél egy általános irodai meló nem agysebészet.

Képzett vagy nem?

2017. okt. 22. 19:35
 35/41 anonim ***** válasza:
12es voltam! Mindenki maga tudja mit akar dolgozni maga választotta a hivatását! Senki se kötelezte ra hogy irodára menjen dolgozni ahogy engem se hogy iparba! Mindenki végezze a maga dolgát es viselje el hogy annyit kap amennyit! En irodán a fizikai tevékenységre utaltam hogy az 0! A szellemi rész meg sokszor adott többnyire ugyanazzal foglalkozik arra van ráspecializálva mig egy gépnek tobb baja lehet! Forma nyomtatványok es nem utolso sorban sokszor kiforgatják az ember szavait! De ez van ezt el kell fogadni! De tény hogy egy irodista nem all kint az esőben mint sok fizikai dolgozó! En is végeztem fizikai munkát es -20fokban en is szívesebben ültem volna egy meleg irodában 130ért mintsem szétfagyjak 160ért! Azert be kell latni a ket környezet nem egyforma inger tekintetében! Mellesleg ne egy kormányablakot vegyel pl-nak de ha azt veszel se baj mert egy kormányablakban nincs 60 nő egyszerre mint nekem pl az iparban! Nem mindegy hogy 6-10 ember anyaz vagy 60
2017. okt. 22. 19:36
 36/41 anonim ***** válasza:
35%

Az igazi kádári gyökérprolit hallottuk.

Szívesebben lennél 130 -ért fűtött irodában mint 160-ért kinn a mínusz 20ban?

No- és kisfiam mi tartott vissza hogy válts? Hm?

2017. okt. 22. 19:38
 37/41 anonim ***** válasza:
40%

"es nem utolso sorban sokszor kiforgatják az ember "

Hát madárkám ez csak a lepkényi agyadon múlik.

Fogalmazz jogászi egzaktsággal és akkor nem lehet kiforgatni.... fogalmazz úgy hogy egyváltozós értelmezési keret legyen.

Az hogy 1+1 = 2 azt nem lehet kiforgatni.

2017. okt. 22. 19:41
 38/41 anonim ***** válasza:
59%

"60 nő egyszerre mint nekem pl az iparban!"

Prostikat futtatsz? Milyen hely az ahol 60 nő ugat? baromfiól vagy mi?

2017. okt. 22. 19:42
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Mi tartott vissza a váltástól? Egyszerűen az hogy 30 ezer is 30 ezer volt! Es szukseg volt minden pénzre! Ha nem tudtad volna egy gyárban három szak van, szakonként 500 ember dolgozik tobb csarnokban elosztva! Valamelyikben többen valamelyikben kevesebben vannak! Függően attol hol mennyi termelő gép van! De hat ezt ilyen okos embereknek el kell magyarázni? Nem fogok bizonygatni semmit sem, de egy biztos egy fizikai munkát nem végző személy ne keressen mar tobbet mint egy szakember! Nyilván itt a baj a bérekkel az a baj hogyha mondjuk egy irodista kapna 230ezret egy szakember meg 330at az irodista akkor is reklamálna mert hogy o mivel csinál kevesebbet! Hat igenis sokkal! Mondom en! De hat mindenkinek mas az értékrendje! Ez ilyen!
2017. okt. 22. 19:56
 40/41 anonim ***** válasza:

# 34

Sajnos 10 jelentkező esetén egy kezem nem elég ahhoz, hogy megszámoljam hány olyan "képzett diplomás" jelentkező van, akik:

- A nevüket alig tudják az idegen nyelven elgagyogni és rettentően meg vannak lepve / sértődve amikor az interjún közüjük, hogy akkor most X nyelvre váltanánk. HOgy ők erre nem számitottak / készültek (ha tudok valamit miért kell rá készülnöm?)

- Ugyan mindenkinek ott van a magabiztos Microsoft Office ismeret a CV_jében én mindig tesztelek Excelt az interjún. Egy olyan tesztet ami "hivatalosan" 25 perc, nekem elég rá 5 is. 10-ből 9 jelentkező nem tudja hibátlanul megcsinálni, 5 pedig hozzá sem tud szagolni. Pedig annyira egyszer

tesztről beszélünk, aminél nem tudtam könnyebbet összerakni...

És még sorolhatnám. Xart sem érnek az ilyen "képzett" jelöltek.

2017. okt. 22. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!