Építőipari kisegítő nettó 180-ért? Itt tartunk?
Budapesti nagyberuházás, 200 lakásos társasház és mellette b**szomnagy irodakomplexum. Azonnali kezdéssel felvesznek építőipari kisegítőt (magyarul trógermelóst) nettó 180-ért két műszakba. Ki van írva, még „felvételi iroda" is működik.
Itt tartunk a munkaerőpiacon? Félalkesz semmihez se értő trógermelós 180 nettó????
Diplomás emberek meg kapják a nettó 100at? Ismerősöm rezidens orvos (orvos!!!!!) nettó 90-ért fővárosi kórházban?
Másik ismerősöm fővárosi önkormányzatnál „előadó“ a szociális osztályon (diploma stb) nettó 130-ért???
"Nyilván nem tudták"
Tudták. És fel is vettek vkit aki a seggét a földbe veri hogy végre van melója.
Nem próbálok kimagyarázni semmit. Képzett ember nem dolgozik BP-en minimálbérért, de még a duplájáért sem. Ez nem a te fantáziád része, hanem a valóság.
Képzetlen emberrel meg nem tudok mit kezdeni, azokkal tele a padlás.
Diplomás ember minek számít? Képzett vagy sem?
És ugye a cél egy általános irodai meló nem agysebészet.
Képzett vagy nem?
Az igazi kádári gyökérprolit hallottuk.
Szívesebben lennél 130 -ért fűtött irodában mint 160-ért kinn a mínusz 20ban?
No- és kisfiam mi tartott vissza hogy válts? Hm?
"es nem utolso sorban sokszor kiforgatják az ember "
Hát madárkám ez csak a lepkényi agyadon múlik.
Fogalmazz jogászi egzaktsággal és akkor nem lehet kiforgatni.... fogalmazz úgy hogy egyváltozós értelmezési keret legyen.
Az hogy 1+1 = 2 azt nem lehet kiforgatni.
"60 nő egyszerre mint nekem pl az iparban!"
Prostikat futtatsz? Milyen hely az ahol 60 nő ugat? baromfiól vagy mi?
# 34
Sajnos 10 jelentkező esetén egy kezem nem elég ahhoz, hogy megszámoljam hány olyan "képzett diplomás" jelentkező van, akik:
- A nevüket alig tudják az idegen nyelven elgagyogni és rettentően meg vannak lepve / sértődve amikor az interjún közüjük, hogy akkor most X nyelvre váltanánk. HOgy ők erre nem számitottak / készültek (ha tudok valamit miért kell rá készülnöm?)
- Ugyan mindenkinek ott van a magabiztos Microsoft Office ismeret a CV_jében én mindig tesztelek Excelt az interjún. Egy olyan tesztet ami "hivatalosan" 25 perc, nekem elég rá 5 is. 10-ből 9 jelentkező nem tudja hibátlanul megcsinálni, 5 pedig hozzá sem tud szagolni. Pedig annyira egyszer
tesztről beszélünk, aminél nem tudtam könnyebbet összerakni...
És még sorolhatnám. Xart sem érnek az ilyen "képzett" jelöltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!