Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Építőipari kisegítő nettó...

Építőipari kisegítő nettó 180-ért? Itt tartunk?

Figyelt kérdés

Budapesti nagyberuházás, 200 lakásos társasház és mellette b**szomnagy irodakomplexum. Azonnali kezdéssel felvesznek építőipari kisegítőt (magyarul trógermelóst) nettó 180-ért két műszakba. Ki van írva, még „felvételi iroda" is működik.

Itt tartunk a munkaerőpiacon? Félalkesz semmihez se értő trógermelós 180 nettó????

Diplomás emberek meg kapják a nettó 100at? Ismerősöm rezidens orvos (orvos!!!!!) nettó 90-ért fővárosi kórházban?

Másik ismerősöm fővárosi önkormányzatnál „előadó“ a szociális osztályon (diploma stb) nettó 130-ért???

2017. okt. 22. 09:24
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

"- Igen, és 180-ért sem fognak találni mert feketénaz épitkezeseken napi 10-12e a bér,"

Hát... ja... így van.

2017. okt. 22. 09:52
 12/41 anonim ***** válasza:
69%
Hat te nagyon el vagy tévedve! Nalunk a meloban akinek diplomája van szerintem 100% nem keres 300 alatt! Ez egy gyár! Ha van egy random diplomád elviselsz egy rakat ostoba embert a fizetésed olyan 400-450 körül várható! Segédmunkás miert dolgozik annyiért? Mert esze ágában sincs 300-400 forintért felemelni egy vödröt tele betonnal! Es igaza is van! Azzal sem értek egyet hogy a közszférásoknak annyira felemeljék a bérüket ugyanígy a gyari vezetőkével sem! Nem szakadnak azok az emberek annyira meg hogy annyira meg kelljen őket de ha elvégzi a munkámat es beallit minden gépet ahogy tolem elvárják akkor lehet rola szo hogy megfelelő pénzt kapjon! De amig egésznap a klimatizált fűtött irodában ül hulye emberektől elszigetelten 1 SZAKBAN, addig ne panaszkodjon hogy 130 ezret kap
2017. okt. 22. 09:57
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

ezt az 1 müszak miatti folyamatos rinyálást sosem értettem.

Dolgoztam régen 2 és 3 müszakban heti forgásban és NAGYON jó volt. Volt időm ügyeket intézni vagy bármit csinálni szabi felhasználása vagy főnöknek könyörgés nélkül, délutánosként tudtam aludni, délelőttösként ki tudtam használni a délutánt. Egyedül a váltás volt xar kb. 2 napig, de ennyi.

Mióta egy müszakban dolgozom semmire sincs idő, reggel pont a csúcsban kell utazni, egész nap meló, mire végzek minden bezár, bármit akarok csinálni szabit kell kérni vagy lecsúsztatni...

2017. okt. 22. 10:02
 14/41 A kérdező kommentje:

"De amig egésznap a klimatizált fűtött irodában ül hulye emberektől elszigetelten"

LOL anyám.... aztán te honnan veszed hogy egy irodában EL VAGY SZIGETELVE???? Bakker ott van csak az igazi haddelhadd ott van csak az egymás torkának átharapása fúrás szúrás bemártás. Egy csomó ember 1 irodában pár m2-en.... OTT VAN CSAK AZ IGAZI ANYÁZÁS....

2017. okt. 22. 10:20
 15/41 A kérdező kommentje:

"de ha elvégzi a munkámat "

És te elvégzed az ő munkáját? könyvelés bérszámfejtés excel access SQL nav szabályok ismerete Mt Kjt ismerete naprakészen felelősséggel persze.... te elvégzed az ő munkáját?

Hm?

2017. okt. 22. 10:23
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, itt tartunk, nagy a gond az építőiparban a szakmunkások, de még a kisegítő munkások hiánya miatt is.

A nettó száz pedig nagyon-nagyon kevés, ahhoz hiába hasonlítod, lefelé lóg ki. Pláne, ha a közalkalmazotti bértáblából indulsz ki.

2017. okt. 22. 10:47
 17/41 A kérdező kommentje:

"A nettó száz pedig nagyon-nagyon kevés,"

mégis diploma és kvalifikált szellemi munka és iroda és Bp... és nettó 100. És állandóan jönnek az életrajzok hirdetés nélkül is úgyhogy ha netán az illető felállna másnapra lenne helyére 10 ember. Másnapra.

2017. okt. 22. 10:52
 18/41 anonim ***** válasza:
Ezért ilyen kevés, és a kisegítő munkás bére ezért emelkedik. Kereslet-kínálat találkozik, illetve nem találkozik.
2017. okt. 22. 10:56
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

# 17

Ez mondjuk azért nehezen hihető, mert most vettem fel nettó 100-ért gyakornokot 4 órába. És alig találtunk értelmeset.

2017. okt. 22. 11:40
 20/41 anonim ***** válasza:
40%
Pesten napi 20 ezer a segédmunkás bére, 180 ezerért a kutya nem fog elmenni falat vésni.
2017. okt. 22. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!