Építőipari kisegítő nettó 180-ért? Itt tartunk?
Budapesti nagyberuházás, 200 lakásos társasház és mellette b**szomnagy irodakomplexum. Azonnali kezdéssel felvesznek építőipari kisegítőt (magyarul trógermelóst) nettó 180-ért két műszakba. Ki van írva, még „felvételi iroda" is működik.
Itt tartunk a munkaerőpiacon? Félalkesz semmihez se értő trógermelós 180 nettó????
Diplomás emberek meg kapják a nettó 100at? Ismerősöm rezidens orvos (orvos!!!!!) nettó 90-ért fővárosi kórházban?
Másik ismerősöm fővárosi önkormányzatnál „előadó“ a szociális osztályon (diploma stb) nettó 130-ért???
"És alig találtunk értelmeset."
Hát gyere hozzánk. Kapsz egy stóc papírt vagy 200 életrajzot zöme diplomás emberé akik jelentkeztek a 4 órás irodai admin melóra 50% min bérért.
Ismerősöm rezidens orvos (orvos!!!!!) nettó 90-ért fővárosi kórházban?
Hatalmas kamu...
# 21
És ez hol is van kedves kérdezú? Mint mondtam én Pestről beszélek.
"50% min. bérért Budapesten még analfabétát sem találsz, nemhogy olyat, aki bármire használható."
Adok neked 200 életrajzot szinte mind diplomás akik jelenteztek a havi 45-000-es irodai négyórás állásra.
200at!
"és tudták is, hogy 45e a fizetség? :)"
benne volt a hirdetésben. Bérezés a mindenkori minimálbér időarányos része, foglakoztatás jellege részmunkaidő, 4 ó /nap.
Tudom hogy megpróbálod kimagyarázni hogy nem is így meg nem is úgy, pedig de.
Itt bizony rengeteg diplomás kapart a szaros félszázas szutyokmelóért.
Pedig ha elmenne a lidlbe dobozt pakolni 3x ennyit keresne, csak az ugye valós munka lenne és nem irodában szarozás. Ott izzadnának emelnének még a végén a kezük is piszkos lenne.
Hát az úgy már nem jó egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!