Kezdo kormoshoz jarnatok aki 2000-ert csinal gellakkot?
Kormoshoz egyáltalán nem járnék - bocs, tudom, hogy telefonról, stb., de legalább annyi fáradságot vegyél, hogy A SZÓ ÉRTELME ne változzon meg.
De hogy normálisan is válaszoljak: ha Te pl. Nyíregyházán laksz, akkor milyen szempontból jó Neked az, ha én itt Bp-en azt mondom, hogy járnék. Ajánlott az adott környezetben piackutatást végezni, hiszen pl. Bp jóval fizetőképesebb, mint Szabolcs.
Hiába húzzátok le a válaszainkat: annyi fáradságot már illene venni a kérdések feltevésénél, hogy legalább a szó értelme ne változzon meg, Ennyire nem lehet sietős a vállalkozás beindítása, hogy még egy ékezetre sincs idő. És ez nem kötözködés, hanem egyszerűen szeretném, ha helyesen lenne leírva és nem kellene "kibarkochbázni"- ráadásul már nem az első eset, hogy a körmösből kormos lesz.
Aztán válaszoltam is a kérdésre: ugyanis vállalkozó vagyok és irtóra nem értem, hogy mennyivel van előrébb a kérdező, ha Bp-en azt mondom, hogy igen járnék - Ő meg mondjuk pécsi. bármilyen hihetetlen, de az első válaszommal segíteni is akartam, hiszen a műkörmös tipikusan az a foglalkozás, ahová a környékbeliek járnak. Nem nagyon hiszem, hogy van olyan ember, aki mondjuk 100 km-t utazna egy géllak feltevéséért. fogorvosról még csak el tudom képzelni, de műkörmösnél?
Én ingyen adok körmöst a rosszkislányoknak.
#szigorútanárbácsi :P
En jarnek, egy probat meger.
Az nem biztos, hogy rosszul dolgozik, csak mert olcso.
Még nem indult be neki az uzlet, ezert olcsobb, mint a tobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!