Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az miért baj, hogy valaki...

Az miért baj, hogy valaki csak azért rakott diplomát, hogy "legyen"?

Figyelt kérdés

Én például gazdasági diplomát raktam, de csak azért,hogy legyen egy diplomám.Sohasem érdekeltem a pénzügyek, könyvelés,számvitel.

Viszont,nem bántam meg.

A jó állásokhoz vagy gazdasági vagy műszaki diploma kell.Hiába tudná elvégezni egy középfokú végzettséggel rendelkező ember azokat a feladatokat, a cégek megkövetelik a diplomát.

A diplomámnak köszönhetően stratégiai beszerző pozíciót is sikerült elérnem.Ha nincs diplomám sima beszerzőnek sem vettek volna fel a céghez.

Pedig, őszintén megmondom, ezeket a feladatokat középfokú végzettséggel is meglehetne csinálni.

Amikor viszont valakinek elmondom,hogy végigpuskáztam az egyetemet meg,hogy a diplomára csak az a pénz motivált, azt mondják "barom".

De, miért?

Azért rakunk diplomát,hogy jobb állásunk legyen.

2017. okt. 15. 18:06
1 2
 1/13 anonim válasza:
84%
én a rakott krumplit szeretem
2017. okt. 15. 18:14
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
A szakdolid is ilyen ótvarul szerkesztett, nulla szóközös, tele vesszőhibával?
2017. okt. 15. 18:20
 3/13 A kérdező kommentje:

2#

Nem, mert mással írattam meg, egy kis fizetségért.

2017. okt. 15. 18:22
 4/13 anonim ***** válasza:
32%

Elvetted más elől a helyet, akit komolyan érdekelt volna a dolog.

Tipikus gyökér vagy.

2017. okt. 15. 18:30
 5/13 A kérdező kommentje:

Kedves 4!

A gyökeret cseréld ki élelmesre.

A diploma azért kellett,hogy komolynak mondott pozíciókat tudjak betölteni.

Majd, ha csak tényleg olyan állásokhoz kérnek diplomát, amihez feltétlenül szükséges a megléte, akkor kevesebben fognak diplomázni.

2017. okt. 15. 18:33
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Lóf van neked, nem jó állásod. Egy értelmes mondatod sincs.
2017. okt. 15. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Üdv Balázs :)

Szaktudás nélkül jó állásod tutira nem lehet,illetve ha neked a nettó 150e az jó akkor igen jó állásod van.

2017. okt. 15. 19:10
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Hogy írtad meg a szakdolgozatot hozzá, ha nem is érdekelt az egész? Engem érdekel a téma, tanultam is mindig mint a kisangyal az évek során, de valszeg a szakdoga miatt fog elmenni a diplomám, mivel inkompetens vagyok megírni.
2017. okt. 15. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
18%

az egész kérdés egy ellentmondás.

általában mindenki azért tanul, hogy legyen jó állása.

aki csak azért teszi le, hogy csak legyen egy papírja, az nem fog elmenni sehova se dolgozni, hanem a segge alá nyomják a családi céget, ha úgy látja a fater, hogy az évek alatt eléggé megérett az irányításra...

2017. okt. 15. 20:44
 10/13 Estádio de Felchút ***** válasza:
51%

Nincs ezzel semmi baj. Egy beszerző munkája finoman szólva sem egy nagy wasistdas. A diploma azért kell, mert 300 jelentkező közül valahogy szelektálni kell.

Nyugodj meg, műszaki területen kapsz az interjún 2-3 kérdést, aztán ha hülye vagy, majd "értesítenek". Gratulálok a munkádhoz, örülj neki és érezd jól magad benne.

2017. okt. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!