Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélye van apukámnak,...

Mennyi esélye van apukámnak, hogy felveszik?

Figyelt kérdés

46 éves, 28 évet pékségben dolgozott. Most nyílik a városban egy pékség, elment jelentkezni. 23-an voltak összesen, közülük 5-nek van végzettsége, de apukámnak ennyi év gyakorlat szerintem elég lenne. Neki van a legtöbb gyakorlata, a következő legtöbb az csak 5 év. A hirdetés is úgy szólt, hogy gyakorlott pékeket keres.

Szerintetek mennyi esélye van?

2010. máj. 29. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
elég sok, azonban lehet h az 5 éves gyakorlattal is megelégszenek, ha az fiatalabb munkaerő sajna:s
2010. máj. 29. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy fiatal kollégát keresnek akiknek van 5 éves gyakorlatuk..Így nekik van esélyük..Az is lehet,hogy apukádat vennék fel,de félő,hogy 46 éves férfinak akinek majdnem 30 év gyakorlata van nem merik megmondani,hogy reálisan kevesebb bért kapna mint amennyit már megérdemelne..De így olvasva amit írtál ugyanannyi esélye van mint a szakmabelieknek...
2010. máj. 29. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

a kor az döntő lehet tényleg. ha olyat akarnak, aki megbízható, és nem ugrál egyik helyről a másikra több fizuért, akkor apud mellett döntenek.

sok szerencsét kívánok!!!

én is állást keresek, úgyhogy át tudom érezni a helyzetet.

2010. máj. 29. 11:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Jó lenne, ha már összejönne valami, mert már közel fél éve munkanélküli.

2010. máj. 29. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Pék szakmában sem lehet elhelyezkedni??Ez meglep,mert a fiam barátja most végezte el a sulit(pék lett a végzettsége(és kapott melót rögtön.Én Angliában élek,és már többször olvastam,hogy péket keresnek...Azt hittem ez is olyan szakma,amihez mindig van melólehetőség..

Remélem azért apukádnak sikerülni fog,szurkolok neki..

2010. máj. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!