A takarításhoz kell valamilyen végzettség? Hogy van az, hogy kinn van egy magyar és felveszik takarítani? Mi kell ahhoz?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kommentben, hogy takarít valaki külföldön és a családjának is van mit félrerakni... Mit csinál kint egy takarító? Milyen végzettsége kell hozzá?2011. szept. 2. 21:55
1/11 anonim válasza:
Szerintem semmi. Ehhez sem ész sem szaktudás nem kell.
2/11 anonim válasza:
Van ilyen (talán OKJ-s) tanfolyam is...
3/11 anonim válasza:
azért nyelvtudás az kell,legalább alapfokon beszélni az adott nylevet.
4/11 anonim válasza:
Ha csak simán magánházaknál takarít,akkor nem kell,de ha takarító céghez megy dolgozni,akkor kell,tanfolyamot végeznek el,és erről papírt is kapnak.Nem vicc,de már itt nálunk is sok helyen kérik,hogy "szakképzett"takarító legyen,azt veszik fel.
5/11 anonim válasza:
azon kívül, nem kell mindent elhinni. pl. mondjuk, ha Londonban takarít minimálbérért, abból ugyan nem fog eltartani egy családot. esetleg,ha a család összes tagja, mondjuk négyen, egy szobában laknak, egy olyan házban, ahol rajtuk kívül még három másik család. kezeld fenntartással az ilyen híreket.
6/11 anonim válasza:
Bajorországban például az kell, hogy találj egy olyan háziasszonyt, aki nem ragaszkodik ahhoz,hogy legyen tapasztalatod takarításban és háztartási munkákban.
7/11 anonim válasza:
egyik ismerősöm németországban mosogatott. havi 350 ezer ft-ot kapott, de viszont minden nap 10-12 órát bent kellett állni, még ünnepnapokon is.
8/11 anonim válasza:
Jelenleg én is takarításból élek a tengerentúlon (már nem sokáig). 2 naponta 3 óra. 1 hónapra átszámolva 100 ezer forintot kapok.
9/11 anonim válasza:
Végzettség takarításhoz? Max egy takarító cégnél kell. Én Angliában takarítóként kezdtem egy szállodában és semmi végzettséget nem kértek, annyi kellett hogy egy erős alap nyelvtudás meglegyen!(8 óra volt a munkaidőm - 2 szoba/óránként)
10/11 anonim válasza:
22.12-es: angliában is kijön kb. 250-300 ezer forintra a takarítói bér (óraszámtól és árfolyamtól függően). csakhogy az itt 800-900 font, márpedig az egyáltalán nem magas fizetés. ezt mindig elfelejtik, hogy ne csak átszámolják forintra, hanem vegyék bele a költségeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!