Szerintetek nagyon nagy gáz egy állásinterjút lemondani azért mert nem tudok lakhatást intézni, elintézni?
# 10
igen, körülbelül, annak érzem magam :)
Feladtam egy hirdetést, senki nem jelentkezett, nem keresett, kezdődött ezzel.
Azok akiket én kerestem azok meg olyan félvállról kezelik, kezelték a dolgot, olyan immel ámmal, majd valamikor, egyszer, talán, adjak meg elérhetőséget és keresnek, novemberben XD
Az.
Szerettem volna nagyon oda menni és megszabadulni végre innen ahol lakom.
Azóta is gyötör a bűntudat, hogy lekellet mondnom, a szívem szakad meg .
Utálom már, hogy mindig annak kell jónak lenni amit más akar, azt kell elfogadni ami másnak jó és belekel törődni mindenbe.
Itt pl. nem kapok munkát ahol lakom. Tök más területen vagyok kénytelen próbálkozni mint ami az eredeti szakmám. Olyan embernek, embereknek könyörgök, kuncsorgok hosszú idő óta akit, akiket legszívesebben pofán rúgnák.
Pestet meg úgy ahogy van rühelem, utálom.
"Azóta is gyötör a bűntudat, hogy lekellet mondnom, a szívem szakad meg ."
Nem kellett lemondanod.
Meg lehetett volna próbálni - erre kezdtelek buzdítani. Ugyanis az sem biztos, hogy felvettek volna. CSAK egy állásinterjú volt.
Nem fejtettem ki részletesen (privátban), mert nem volt időm, de rosszul kötzekíted meg a dolgot: könnyen lehet, hogy az állásinterjú előtt vagy után járkálva a városban, kérdezősködve találhattál volna szállást. Vagy szobatársnak átmenetileg befogadtak volna albérletbe.
MEG SE PRÓBÁLTAD AZ ÁLLÁST! Nincs szállás, akkor el sem megyek - pedig tényleg lehet, hogy amúgy sem vettek volna fel. De mivel nem próbáltad meg, így most ringathatod magad abban a hitben, hogy a szállás miatt kellett lemondanod róla. Ja, és a próbaidőről nem is beszélve - még az alatt is bármikor felmondhatnak.
Nem jól csinálod. Legközelebb menj el, próbáld meg - aztán szállás meg majd csak megoldódik valahogy, ha már biztos a dolog. Még az is lehet, hogy a munkahely tudott volna valamit... Ej, ej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!