Lemondani egy állásinterjut?
Pár napja meghivást kaptam egy cégtöl egy állásinterjura. Az a probléma viszont hogy végiggondoltam és egyszerüen nem férne bele még egy munka az idömbe viszont ha aznap hivom fel öket akkor biztosan elkönyvelnek és tartok töle hogy ahhoz a céghez többet biztos nem tudok menni dolgozni.
Ilyenkor ezt hogy lehet ugy alakitani hogy ne legyen kellemetlen?
"Ilyenkor ezt hogy lehet ugy alakitani hogy ne legyen kellemetlen?"
Ha jelzed és lemondod. Ha nem szólsz oda, akkor biztos hogy oda nem mehetsz többet akkor sem, ha te lennél a legalkalmasabb jelölt. Nálunk pl.van egy fekete lista azokról, akiket behívtunk, de szó nélkül el se jöttek. Mindenképp jelezd hogy nem mész el, így tisztességes.
Semmi gáz.
Megmondod, hogy már nem aktuális. Ennyi. Nem fognak könnyeket hullatni.
ne hidd azt, hogy mindenki elmegy az interjúkra, sőt. szokszor hallom, hogy kevesen szoktak, és mégkevesebben mondják le normálisan. Szimplán el sem mennek.
Dobsz nekik egy nappal előtte egy emailt és kész. Ne görcsölj rá. Feleslegesen udvariaskodni és elmenni majd az arcukba lemondani gáz, mert fecsérelted a saját időd és az övékét is. Jártam így nem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!