Kreatív ügynökségnél dolgozni milyen?
Hajtós nagyon, ha felkapott ügynökségről van szó, az ügyfél és a határidő szent és sérthetetlen, a legtöbbször lehetetlen határidők vannak!
Emiatt sok helyen a túlóra kötelezően javasolt :D Nekem volt olyan, hogy napi 10-11 óra után úgy mentem haza, hogy lelkiismeretfurdalásom volt, hogy "csak" 2-3 órát maradtam tovább, mert ott alap volt, hogy ha 5-ig van a munkaidő, akkor még volt, hogy 10-kor is bent voltál. Persze szezolális is, ha nincs hajtás, akkor vannak lazább napok, de ha megy a szekér, akkor ez ritka. Volt olyan is, hogy hétvégente alap volt, hogy be kellett menni, mert határidő volt...
Ahol meg nyugi volt, ott jól elneteztem napi 8 órában, nem volt hajtás, mert nem volt olyan sok ügyfél, de 2 év után tönkre is ment a cég, és felmnodtak nekem meg még 1-2 embernek (maradt a főnök meg egy seggnyalója és ennyi) , mert nem tudtak fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!