Milyen folyami hajón dolgozni?
Van aki dolgozott már folyami hajón?Vélemények, tapasztalatok?
Egy hírdetésben láttam,hogy masszőröket keresnek, és mivel masszőr vagyok elgondolkodtam rajta.
Nettó 1000-1500 eurós fizetést ígérnek,plusz szállást.
Nézegettem videókat,nekem egyedül az nem tetszik,hogy a szállás az egy kis kabin,amiben ráadásul emeletes ágy van,tehát valakivel osztozni kell a lakrészen.
Emellett a masszőr is loadingol, embarkal és jobb híján laundryzik.
Szóval meg kell dolgozni a pénzért és igen valoban csak aludni jó a kabin szinte.De ez a műfaj erről szól.
Cserébe biztos egzisztenciát teremtesz magadnak.Sok új kapcsolatot szerzel, kultutakat orszagokat ismerhetsz meg amiből sokat is profitálhatsz.
Ez nagyban függ attól is, hogy melyik cég.
A mi cégünknél pl a masszor nagyon jo pozicionak szamit. 1550 euros alap fizu, napi 20 euro borravalo, es honap vegén ha megvan a target a masszazsokbol, 10%-ot kap abbol is. Pontosan nem tudom mennyi ez a target, de vendegek számától is függ.
A kabin meg kibirhato, ha olyan a szobatarsad tök jól ellehettek. :)
Pincérnél 1000x jobb a masszor.
En mar 3. Szezonomat zárom 5 hét múlva, és 21 vagyok. :) ha van kerdesed orhatsz privatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!