Kvalifikált szellemi irodai munka Bp-en teljes állásban nettó 110-ért milyen ajánlat? Simán szar vagy bicskanyitogatóan szar?
" áruház, gyár minimálbéres"
Na ez viszont egész biztosan általánosítás ismerős világítástechnikai gyárban operátor 8 órában pótlék nélkül 160/hó + bérlet.
És sima operátor.
Leírhatnád, hogy melyik megye ez, mert én itt keleten a hobbimból adódóan elég jól tájékozott vagyok gyárak tekintetében, és bizony tényleg nem találkoztam még olyannal, amelyik nem minimálbér + néha váltott 2, de rendszerint inkább 3 műszak kombóban nyomja. Jóóó, oké, ez így nem pontos, mert ismerek olyat, ahol 1 műszak van, és cserébe kihajtják a belét is az embernek, szóval nem tudom, az mennyire számít.
Mondjuk ha világítástechnika, akkor egy nógrádi cég ugrik be, de ott meg aztán pláne nem stimmelne a 160.
"meikben full állásban nem ennyit adnak ám hanem többet!"
Lásd: "ha tényleg olyan meló". Akkor nem olyan, mint a meki, hogy pörögsz egész nap. Szóval szerintem továbbra sem az a lényeg, hogy milyen papírt kérnek/várnak el egy munkához, hanem az, hogy mi is pontosan a munka. Hogy úgy mondjam: magával a papírral legfeljebb valagat lehet törölni. Persze néha másét is ki kell törölni vele, hogy egy olyan helyre bekerülj, ahol végül nem a papír, hanem a tudás számít.
" a mostani nettó 70e helyett."
aki nettó 70-ért melózik meg is érdemli!!! komolyan. nem is adnék neked még annyit se. minek.
Bakker amikor nem volt melóm elmentem feketén takarítani simán összebohóckodtam nem napi 8 hanem napi 4 órákkal egy százast/hó feketén.
Takarítás.
"beárazott a piac ahogy nézem"
Elvállaltam? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!