Napi 4 óra fizikai munka heti 5 havi 20 nap feketén 34. 000-ért? Milyen ajánlat?
Áltroll kérdés csak ki mit szól
Ismerek valakit aki konyhás egy cégnél a dolga a kaja kitálalása majd a szennyes mosogatása. Fizikai munka nem egy agysebészet. A napi munkaidő papíron 4 óra, de valahogy sose végez csak 5 óra alatt, és ezért kap: 34.000-et havonta. Nem naponta nem hetente, havonta.
Havi 20 nap, napi 4 óra, 20x 4 = 80 óra (de inkább 20x5= 100 óra…) mindez totál feketén semmi papír semmi bejelentés. És persze se fizetett szabadság se betegállomány semmi.
Ezért kap kemény 34.000et a kezébe /hó.
Budapest.
Nem mucsaröcsöge nem egy zsákfalu. Itt Bp-en.
Természetesen rossz ajánlat.
A titok nyitja, amiért mégis vállalja, itt lehet:
" konyhás egy cégnél"... Gyanítom, hogy a napi meleg étele megvan - vagy még több is - így étkezésre nem kell költenie. Az azért a mai, drága világban nem megvetendő... :-)
Azért azt a "totál feketén"-t megkérdőjelezném: valószínűleg egyszerűsített foglalkoztatásban van.
"Gyanítom, hogy a napi meleg étele megvan - vagy még több is"
rosszul gyanítod, lezárt személyre kiszámolt csomag jön, rendelnek 30 embernek jön 30 doboz... egy morzsát nem tehet el, aki hiányzik nem kéri stb annak a doboza bontatlanul megy vissza...
"Azért azt a "totál feketén"-t megkérdőjelezném: valószínűleg egyszerűsített foglalkoztatásban van."
ne kérdőjelezd meg. te nem ismered a helyet én igen. totál feketén van ott.
"Fizikai munka nem egy agysebészet"
Minden bizonnyal az illető se egy agysebész, ha nem keres mást és még remeg is ezért a munkáért.
Óóóó, már megint Te vagy???? A kötözködő munkaügyi problémás??
Ha ezt tudtam volna, egy szót sem válaszolok, nem fecsérlem az időmet Rád meg a ... dolgaidra.
"ne kérdőjelezd meg. te nem ismered a helyet én igen."
Nos, kedves kérdező, ha már így belestem a csapdádba és megint mindenféle "őrjöngések"be kezdesz, akkor elmondom: nekem TE ne dirigálj - azt kérdőjelezek meg, amit akarok - főleg, ha már kiírsz mindenféle dolgokat.
Mást is megkérdőjelezek Veled kapcsolatban, de azt nem írom le, mert még kitiltanak :D
Mellesleg még mindig nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy mi a célod ezekkel a kérdésekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!