Van esélyem Pesten gyakornoknak lenni?
Figyelt kérdés
Jelenleg Pesten tanulok pénzügy és számvitelt egyetemen, és itt is szeretnék gyakornoki állásra pályázni. Van 8 hónap releváns tapasztalatom egy multi cégnél, illetve egy kevéske egy kisebb könyvelő vállalatnál.
Ezen paraméterek számítanak valamit, vagy én is a nulláról indulok majd, ha beadom a jelentkezésem?
2017. szept. 22. 18:55
2/7 A kérdező kommentje:
bge- számvitel spec.
2017. szept. 22. 20:45
3/7 anonim válasza:
Milyen multinál van tapasztalatod?
4/7 anonim válasza:
Nem, totál esélytelen Budapesten pénzügy-számvitellel elhelyezkedni gyakornokként, pláne ha még munkatapasztalatod is van... irónia off.
5/7 anonim válasza:
Nem egészen értem, hogy 8 hónap után miért akarsz még gyakornokoskodni, mire ennyi összejön, addigra általában végzős az ember.
De igen, simán el lehet helyezkedni, ennél kevesebbel is, amíg van nappalis jogviszonyod.
6/7 A kérdező kommentje:
Korán kezdtem a gyakornokoskodást.
2017. szept. 24. 11:05
7/7 anonim válasza:
Akkor semmi gond nincs, nálunk kb pont ilyen paraméterekkel indulnak a gyakornokok, és egy kis gyakorlatot mindenhol előnynek vesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!