Lenne esélyem, hogy felvesznek gyakornoknak így?
10.-es vagyok egy infós szakközépben, és ugye nekünk már menni kell nyáron gyakorlatra kötelezően(ha nem lenne az akkor is próbálkoznék dolgozni valahol)
tanulunk programozást iskolában, de az ott tanultaknak a többszörösét tanulom otthon saját projectek megvalósításakor
nyáron mindenképp szeretnék egy olyan helyre kerülni, ahol megtapasztalhatom, hogyan is működik ez az egész a való életben
láttam sok lehetőséget ahol gyakornokot keresnek, de ezek nagyrészt egyetemistáknak szólnak és gondolom elküldenek a francba..
gondoltam arra, hogy mutatok valamit amit én csináltam referencia gyanánt, de amiket eddig csináltam azok nem nagy dolgok..(Snake stb.)
pozitívum talán hogy Java-ban kókányolok
Hogyan tudnék bekerülni egy céghez ahol fejlődhetek, egyéb tanácsok?
Van, de ez nem inkább ilyen önkéntes munka szerűség?
Informatikai cégekhez valóban csak egyetemistákat szoktak felvenni.
Ezekről esetleg a sulidban érdeklődj, mert ha jól tudom az sem mindegy, hogy ők mit fogadnak el.
Tavaly óta van nyári szakmai gyakorlat megint a szakközepekben.
Akiken tényleg látszik, hogy érdekli és nem csak az időt akarja eltölteni, leigazoltatni, azt szívesen látják sok helyen, érdemes próbálkozni.
1.
9-be 70 óra
10-be 105 óra
11-be 140 óra
12-be azt hiszem nincsen.
Hogy ez mire jó?
A 2 éves technikusi csak 1 év lesz nekünk. (Bár én Gépész szakra járok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!