Arass kérdése:
Féléves okj-s hegesztő tanfolyammal van esélyem 8 általánossal?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. 1 évem van még az érettségig,de már teljesen belefáradtam a tanulásba. A családi helyzetem sem engedimeg,hogy tovább élősködjek a családon. Anya egyedül tart el minket. Lépnék már tovább és más terveim vannak. 6 hónap alatt végezhetnék tanfolyamot. Kérem értelmes válaszokat adjatok ésértsétek meg a helyzetemet.2017. aug. 16. 16:40
1/4 anonim válasza:
Az, hogy tanulsz, nem élősködés.
Szerintem buta ötlet most abbahagyni és feladni pont érettségi előtt.
De persze nem ismerem a helyzeted.
2/4 anonim válasza:
érettségizz le és utána menj okj-ra sokkal jobb lesz az elkövetkező 40 éved! bírd ki! érdemes!
3/4 anonim válasza:
Érettségizz le! Max mellette vállalj vmi diákmelót.
4/4 anonim válasza:
A hegesztő nem két éves OKJ? Én nagyon keveset hegesztettem (gépésztechnikusit végeztem) de annyi világossá vált, hogy kur_a nehéz. Biztos hogy egy féléves gyorstalpaló elég lenne? Inkább dolgozz diákként suli mellett, de mindenképp szerezz normális szaktudást, mert csak azt fizetik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!