Álláshirdetésben regényt írnak a munkáról csak épp a fizetésről nincs egy árva szó se?
Sokadszorra futok bele ilyesmi álláshirdetésekbe.
Regényt írnak arról hű de jó a hely meg mit kell csinálni meg hol meg milyen időbeosztásban meg mit várnak el blabla....
na ÉS A FIZETÉS???? Mégis legalább valami irányadat vagy bérkeret???
Arról egy szó se.... ami MINDENT ELMOND mert ez azt jelenti nagyon szar a fizu!!!! Különben már az első sorba beleírnák!
Vagy rosszul látnám???
Raktározással és komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó pécsi Partnercégünk részére keresünk
munkatársakat
munkakörbe!
Amit megbízónk kínál
Hosszú távú munkalehetőség
Munkajogi szabályozásoknak megfelelő foglalkoztatás
Jó munkahelyi légkör
Belváros közeli munkavégzés
Három műszakos munkarend (6:00 14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00)
Műszakpótlékok
Feladat
Raktári áruk, anyagok kézi mozgatása
A rakomány áruvédelmi jelek szerint történő elhelyezése
Egyéb raktározási feladatok ellátása
Elvárások
Szakmunkás bizonyítvány / érettségi
Előny a logisztikai/műszaki irányultságú végzettség
Hasonló területen szerzett tapasztalat
Felelősségteljes munkavégzés
Megbízható, motivált személyiség
Munkavégzés helye
Kerület
Akkor valamit nagyon elcsesztél...
Többet kapok mint te, akkor megyek jövök amikor akarok. Lenyomom a munkámat, azon kívül meg azt csinálok amit akarok, ennyiből azért ki lehet jönni.
Cseréljél valakivel, aki 12 óra fizikai munkára nem kap meg 100-at, megtudod mi az hogy rabszolgának érzed magad.
"Cseréljél valakivel, aki 12 óra fizikai munkára nem kap meg 100-at, megtudod mi az hogy rabszolgának érzed magad."
Bocsi én rabszolgáról beszéltem nem agyhalott zombiról.
12 óra nettó 100 se az nem rabszolga... az egy amőba.
"Akkor valamit nagyon elcsesztél... "
Pff-.. mit lehet erre mondani... ha ez lesz életem legnagyobb elcseszése hogy van egy nettó 500 as állásom hát...
Miért mi vagyok? Úgy kelek úgy fekszek ahogy másnak jó.
És mindegy hogy ennyit vagy annyit keresek... 500E? és ha 1.500.000 lenne az változtatna valamin? Semmin.
Na ez a lényeg.
Én a kérdezővel értek egyet. Különösen az ilyen jól behatárolható munkaköröknél.
Az emberek a pénz miatt áldozzák be a mindennapjaik felét és az energiájukat. Olyan jó lenne elszakadni az ilyen agymosott baromságoktól hogy nem akarják sokan tudomásul venni hogy az embernek az ideje és a tudása valamint az energiájának az ellenértéke a fizetés. És tök fölösleges ennyi kört futni a rejtett béradatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!