Akinek nincs semmi befektethető pénze, annak csak a rengeteg tanulás és önképzés az egyetlen lehetősége, hogy jó élete legyen?
Akinek van befektethető pénze, de elmaradt mellé a rengeteg tanulás meg önképzés, az el fogja bunki a pénzét, mert egy idióta.
Tisztára úgy beszélsz, mintha a tanulás és az önképzés egy fájdalmas, negatív dolog lenne. Ha számodra az, akkor meg is van a válasz arra, hogy miért nincs befektethető pénzed.
Öcsi, a rafináltsághoz ész kell.
És akinek esze van, annak az önképzés és a tanulás IS gyerekjáték.
Most például robotikát, mechatronikát kell tanulni!
Nem vagyok lusta tanulni, szeretem az önképzést. Nem rég kezdtem, de félek, hogy ez sem lesz semmire sem garancia, hiába teszi ki a mindennapjaim jelentős részét. Na meg a képességeimben sem bízom...
Bár lehet a sok próbálkozás és kudarc okozza a bizonytalanságot, amikor gyorsan, mindenféle tudás és szakértelem nélkül akartam sok pénzt.
Leginkább élvezetből tanulok idegen nyelvet és informatikát, nem merek semmilyen távlati célt felállítani, hogy pl. 3 év múlva ebből profitálni fogok akár 5 forintot, mert csak csalódnék.
just do it....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!