Van kifejezetten öntanításra való nyelvi könyv? Hogyan kell nyelvet tanulni? (Spanyol)
Angolul tudok, de az iskolában nem tanultam semmi újat, csak próbálták bemagoltatni a mondatok felépitését meg a szabályokat, de az nekem sose ment. Csak Youtube-oztam meg játszottam és megértettem a nyelvet, de konkrétan hogyan tanultam meg nem tudom, csak azt, hogy nem az iskolából vagy a könyvekből, mert azokat sose nyitottam ki.
Persze a spanyolt öntudatosabban, határozottabban tanulnám, de nem tudom, mi lenne számomra a megfelelő módszer. Vegyek szótárat és abból magoljam be a szavakat? Iskolai nyelvtankönyv pénzkidobás lenne, csak elvenné az élettől is a kedvemet. Szerintetek a spanyol nyelven történő netes szörfözés lenne a legjobb számomra?
Annyira gáznak tartom, hogy itt vagyok nyelvvizsgával és amikor kérdezik, hogyan sikerült megtanulni az angolt, én csak makogok össze-vissza. Valamiért most erre nagyon rástresszeltem, de nem tudom, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!