Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 86%-os utazási támogatás nem...

86%-os utazási támogatás nem járna automatikusan mindenkinek ha megfelel a kritériumoknak?

Figyelt kérdés

Ha egy cég bp-i és az összes (szinte az összes) dolgozója az agglomerációból jár be sőt van aki még messzebbről (Fehérvár Hatvan Vác) akkor nem kéne a cégnek a melósok vonat/buszbérletének 86%-át téríteni a jogszabályi kötelezettségnél fogva?

Ezt nem kell külön kérni igényelni nem a cég dönti el jár vagy nem jár-ezt nem kéne automatikusan kapni?

Csak azért mert senki se kap egy fillért se és még indok sincs miért nem-nem adnak még fel se merül hogy adjanak.

Ha valaki rákérdez direktben megkapja a választ hogy ez a cég nem fizeti az utazást és ezzel téma lezárva.

???? Ez hogy néz ki a jog oldaláról?

2017. szept. 17. 14:27
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Szóval csűrhetjük csavarhatjuk ha ebből vizsgálat lesz (és már furca lenne ha nem lenne mert a bejelentés elment...) akkor a cég igazolhatja majd mikor hogyan és mennyit fizetett nekem. És ha már az én ügyemet megnézik arra mérget lehet venni hogy végigzongozának mindenkit.

És az lesz csak a finom fagyi. Ha ez kell.

Sose értettem minek kell ilyen szaros összegekkel is csalni!

Mennyi is lenne az én utazási pénzem??

Havi nem egész 10.000 ft? És adómentes a cégnek...

de még eztt is elcsalja ellopja.

Hát a k**va anyját. Remélem szarrá büntetik.

Az meg hogy engem kirúgnak vagy nem hát más ügy amúgy is nézelődök lehet itt se leszek már mire eljut az ügy odáig hogy kirúgnának.

2017. szept. 18. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!