86%-os utazási támogatás nem járna automatikusan mindenkinek ha megfelel a kritériumoknak?
Ha egy cég bp-i és az összes (szinte az összes) dolgozója az agglomerációból jár be sőt van aki még messzebbről (Fehérvár Hatvan Vác) akkor nem kéne a cégnek a melósok vonat/buszbérletének 86%-át téríteni a jogszabályi kötelezettségnél fogva?
Ezt nem kell külön kérni igényelni nem a cég dönti el jár vagy nem jár-ezt nem kéne automatikusan kapni?
Csak azért mert senki se kap egy fillért se és még indok sincs miért nem-nem adnak még fel se merül hogy adjanak.
Ha valaki rákérdez direktben megkapja a választ hogy ez a cég nem fizeti az utazást és ezzel téma lezárva.
???? Ez hogy néz ki a jog oldaláról?
Szóval csűrhetjük csavarhatjuk ha ebből vizsgálat lesz (és már furca lenne ha nem lenne mert a bejelentés elment...) akkor a cég igazolhatja majd mikor hogyan és mennyit fizetett nekem. És ha már az én ügyemet megnézik arra mérget lehet venni hogy végigzongozának mindenkit.
És az lesz csak a finom fagyi. Ha ez kell.
Sose értettem minek kell ilyen szaros összegekkel is csalni!
Mennyi is lenne az én utazási pénzem??
Havi nem egész 10.000 ft? És adómentes a cégnek...
de még eztt is elcsalja ellopja.
Hát a k**va anyját. Remélem szarrá büntetik.
Az meg hogy engem kirúgnak vagy nem hát más ügy amúgy is nézelődök lehet itt se leszek már mire eljut az ügy odáig hogy kirúgnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!