Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőknek támogatás,...

Pályakezdőknek támogatás, hogyan is van ez?

Figyelt kérdés

Idén végeztem az iskolával,szakmával.

Egy ideje járkálok körbe körbe,hogy szakmában helyezkedjek el,de mindenhol 1-2 év tapasztalat kell minimum...

Valahol olyasmit emlegettek,hogy ha idén végeztem még állásom nem volt,akkor igényelhető bizonyos támogatás,amíg állást nem tlaálok havi x összegben?

Ilyen van ,vagy valaki nagyot mondott?

2017. aug. 25. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta semmi nem jár pályakezdőknek.
2017. aug. 25. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Már nem jár évek óta. Mikor lediplomáztam januárban, én próbáltam ennek utánajárni, de az egyedüli támogatási lehetőség arra, hogy nem találok munkát és itt állok kereset nélkül az volt hogy keressek messze (ha jól emlékszem 2 órányira lévő) munkát, vegyek ki ott egy albérletet és így térítik az albérletem egy részét, mivel munkám is lesz, így lesz miből fizetnem az albérlet fennmaradó költségét.
2017. aug. 25. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!