Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzt tudsz félre...

Mennyi pénzt tudsz félre tenni havonta a fizetésedből?

Figyelt kérdés

Természetesen vannak már ilyen kérdések, de azok régiek.

Maga a kérdés (illetve az erre adható válaszok) sok mindentől függ. Én pl. anyukámmal élek együtt, ő kap havi 26 ezret, az én fizetésem, cafetériával együtt 170ezer (már nettóban). Kettőt összeadva 196ezer, ha minden számlát befizettem, lakbér, internet, tv, rezsi stb. stb. stb, meg persze a kaja+pia+cigi, akkor a következő fizetésig marad a számlámon 20-30 ezer ft. Szóval én speciel nem rakok félre sokat, ez nem egy eget verően sok pénz, de a nullától mindenképp több.

2017. szept. 16. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Igazad van, előző kérdés kiírása 2017.09.15. reggelén, tehát már régen volt, ma bizony már 2017.09.17. van, kérdésed kiírásakor meg 16-odika este volt!

Kérdésedre ismételten válaszolva nettó 124e+8e kajapénz.

Albérleten és számlán 3-an osztozunk, saját szoba és WC, de a többi helyiség közös, ez havi 21 590Ft-ra jön ki, munkahelyen 800 egy menü (10napra elég a kajapénz), a többi napon meg viszek szendvicset, vagy főtt kaját, pénteken vagy előbb lelécelek, vagy be sem megyek az túlóraszámtól függően lecsúsztatom.

3,7km séta munka előtt és után nekem belefér, így nincsen bérletem sem, hazafele elintézem a számlabefizetést, boltba menést, stb.

Hétvégi étkezést elég olcsón megúszom, segítek egy nyugdíjas párnak a menzáról beszerezni a hétvégi adagjukat (hétvégén nincsen kiszállítás), 2km séta nekem megéri, 2-en vannak, de hétvégén 2*3 adagot rendelnek, ebből 2*1-et én fizetek, így 2*470Ft-ot fizetek a 2*1250 helyett.

Általában szép adagot adnak, 2 adag levest (közel 2 liter) 4-5 részletben eszem meg, a 2 adag másodikat meg 3-ban. Ezt kiegészítve szendviccsel 1000-1500-ből kijön a hétvége.

Életemben soha sem alkoholizáltam, dohányoztam, drogoztam, ennek megfelelően kevesebbet költök az átlagembereknél!

Havi 50e-90e között tudok félretenni.

2017. szept. 17. 07:13
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
300 és 450 ezer forint között attól függően, hogy mennyit kerestem a hónapban. Sok mindenről nem kell ehhez lemondanom, de pl. lakótárssal élek és nem fizetek autót, mert hasznosabbnak érzem, hogy egy kicsit még tűrjem a rosszabb körülményeket, aztán majd hitel nélkül tudjak saját lakást venni.
2017. szept. 17. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
10%
Szia.irok privátot
2017. szept. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!