Fontos számodra, hogy minden hónapban félretegyél a fizetésedből?
#1 biztosításról hallottál már?
#2 napi 100 forint az van kemény 3000 egy hónapban, 4-4 év alatt meg is lesz a mosógép...
"#2 napi 100 forint az van kemény 3000 egy hónapban, 4-4 év alatt meg is lesz a mosógép.."
De nem az, nem akarok szűkölködni!:) És az is valami már! Nézd meg mondjuk 4 évre; de mondjuk nem tudom, a keresetemtől is függeni fog, de szerintem ennyitől még nem "roggyan meg" a családi kassza, hogyha azt máshova elkülönítem. De ez is valamennyi tényleg; hát ez is valami
Igen fontos. Sose tudni, hogy mit hoz a holnap.
Bár csak pár éve kezdtem el félretenni.
Kezdetben csak havi kb 15 000 Forintot. De sokszor hozzá kellett nyúlni.
Ebben az évben húztam bele a félre rakásba. Havi kb 200 000 Forintot tudok félre rakni. De ehhez már nem akarok nyúlni. Ha mégis, akkor tanulásra vagy ingatlan vásárlásra költeném. Illetve ugye bármikor munkanélküli lehet az ember.
""#2 napi 100 forint az van kemény 3000 egy hónapban, 4-4 év alatt meg is lesz a mosógép.."
De nem az, nem akarok szűkölködni!:) És az is valami már! Nézd meg mondjuk 4 évre; de mondjuk nem tudom, a keresetemtől is függeni fog, de szerintem ennyitől még nem "roggyan meg" a családi kassza, hogyha azt máshova elkülönítem. De ez is valamennyi tényleg; hát ez is valami"
Te hány éves vagy? 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!