Ez miért van illetve miert fogadják el a munkások?
59 te valami kis r@tyi igazgató vagy?:D Én a hozzád hasonloakat nem veszem semmibe sokszor többre becsülöm a takaritot mint a hozzad hasonló nagyképű f@s*ejeket:D
Haha képzelem milyen nőket kaphatsz meg, akiken ugyan ugy átment a többi egy kis penz ellenében?:) Max a pénzed miatt fekszenek le veled.
Finom kaja? Ki foz rad valamelyik étterem? Olyan finomat kapsz az étterembe ami előtte a földön landolt vagy romlott csak nem érzed a sok fokhagymatol fuszertol, ugyanis ott is zsid$o a boss nem engedi kidobni a húst, igen kedvesem ez megy a konyhán ;) persze biztos most is csak irigykedek
mer en nem járok étterembe, hat nem véletlen :D inkabb kínlódok vele itthon, de te edd csak a félig at sült kajákat olyan finomak:D Bármit meg kaphatsz az lehet, de a szeretetet nem tudod pénzzel megvenni. Es ez köztudott hogy a gazdagok nagyrésze elbas*ott család :D válás, buta gyerek..erre aztan lehet irigykedni.
Hàt mivel primitív sajnos van ebben igazság.
De akkor meg lecsapják õket.
Én nem félek a vezetõmtõl,mivel olyan tudàsom van ami kell,meg fejlesztem is magam nem pattogok.
Mivel kellek ezért megfizetnek engem.
Csóró melós is tehetne magáért.
"...ma meg azé a szoftverfejlesztőé és mérnöké ér többet akik ketten fél év alatt az egész gyártósort automatizálják.
5x annyit keresnek? Igen.
Kiváltanak 5 biodroidot /fő belátható időn belül? Igen.
Miről beszélünk?..."
Arról beszéljünk, ha mindez bekövetkezik és a melósok meg éhen halnak, mégis ki fogja a gyár termékeit megvenni? Talán a robotok?
Tanárbának tehetsz egy szivességet 525ft-os órabérért netto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!