A gyári betanított munkások miért nem mennek inkább pincérnek?
De hát az is egy szakma, hogy lehetne már megtanulni 1-2 hét alatt?
Nyilván kivinni mindenki tud egy tányér ételt, de gondolom messze több ez a szakma is annál, mintsem hogy "mit hozhatok?"
Honnan gondolod,hogy a gyári munkásoknak pl van érettségije?
Egyébként a pincérség sem annyira könnyű munka.
Gyár és gyár között is van különbség.Hallottam olyat, aki kifejezetten szerette csinálgatni, csak a kevés pénz zavarta.
Én sem tudom magam elképzelni hosszú távon gyárban, igyekeznék mást találni.De a vendéglátás sem annyira jó szerintem.Bár legalább nem annyira monoton.
De a gyárban legalább megvan mettől meddig vagy, a vendéglátásban szerintem sokkal több órát kell dolgozni és sokszor bizonytalan,hogy meddig kell lenni.
"De hát az is egy szakma, hogy lehetne már megtanulni 1-2 hét alatt?"
Jó nagy kamuszakma.
Mert a pincérek olyan jól keresnek? Erről a pincéreket is megkérdezted?
Értsd: ahol "bárkit" felvesznek pincérnek, ott azért vesznek fel bárkit, mert aki jól is csinálja, az hülye lesz annyit dolgozni annyiért.
Én 5 éve felhagytam vele, de azért elvittelek volna egy 16 órás műszakba, aztán megnéztem volna az arcod, mikor hozzád hasonlókat kellett kiszolgálni.
A Kőművesség se nehéz, ott csak téglákat kell pakolni. Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!