A gyári betanított munkások miért nem mennek inkább pincérnek?
Egyebként most hirtelenbe fogj már meg egy teli tálcát a balkezedben, es kezdj el vele setalni meg lepakolni, meg 3 tányért egy kézzel. Itt lemerem fogadni borítanál.
Probald ki es meglátod hogy nem olyan bszott egyszerű,
Tudsz egy állófogadást elokesziteni? Bort dekantálni? Tudod hogy ha kérdezi a vendég milyen bort ajánlasz a marhához mit ajanjl? Vöröset fehéret roset? Edeset félédeset, felszarazst, szarazat? Hogyan kell szervirozni? Tányért le rakni, rámolni? Árut át venni? Leltározni? Standolni? Házmester? Fröccs fajták? Sör? A la cart vagy menust estkeztetes? Mi a kulonbseg?
Angol szerviz, francia szerviz? Svájci szerviz? Melyiket tudod? Ja hogy egyiket sem?
Kér a vendég aperitifet vagy digestivet? Nem mindegy mit es mikor de te tudod? Csak gáz szitúba keverednél hogy le sül a pofadrol a bőr...
Ballonpohar mikor kell? Melange a kedvencem megtudod csinalni?? ( az egy kv) chéving? Betudod gyujtani? Reggelihez kötelező. Couvert tányér? Svájci tányér? Alaptányér? Es még van.. csáró? Kell a fizetettéshez. Dropstop? Melyik pincészettől van ez a bor? Kerdezik a vendégek... vagy a villányitól milyen édes fehérbort tudna hozni? Olaszrizling? Hat azt tudod az egy bor. NEM! az egy szőlőfajta. Van nagyon sok tudni kell! Frappirozas? Fontos.. gourmet kanalat hozd már ide! Hangedli, dreco kötelező felszerelés. Csinalj már krutont a bélszínhez ja es hogy kérték megsutve a belszint? Felangolosan?
Szamitogepbe valo bevitel, százalékszámitás, elazámolás, 5% 27% mit hova? Na kb 10% ot mondtam el hogy mit kene tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!