Betanított gyári munkán kívül milyen munkákra van esélye egy ilyen fiatal pályakezdőnek?
Figyelt kérdés
Komoly kérdés, nem trollkodás!
Szóval van egy gimnáziumi érettségim, egy középfokú angol nyelvvizsgám és egy 3 éves egyetemi képzésben szerzett diplomám, amivel szakmában nem tudok elhelyzekedni, nincs rá kereslet a munkaerőpiacon.
Szóval betanított gyári munkán kívül mire jelentkezhetek még, amire reális esélyem is van bekerülni.
Illetve diplomát, nyelvvizsgát tagadjam le mindenképp? Úgy tudom azzal túlképzett vagyok oda.
2016. dec. 7. 21:32
2/11 anonim válasza:
a "túlképzett" már nem létezik. A BA meg nem is túlképzés sehova, ne tagadj le semmit. Adminisztráció, recepció, ilyesmi.
3/11 A kérdező kommentje:
BSc képzést végeztem, nem BA-t. Lényegtelen igazából, csak gondoltam pontosítom..
2016. dec. 7. 22:26
4/11 anonim válasza:
bocs, de nem kell letagadni. Melyik megye? Ismerősöktől próbálj állás felől érdeklődni.
5/11 A kérdező kommentje:
Sz-Sz-B és H-B megye. Máshol nem igazàn nézelődök, költözéshez nincs tőkèm, fizetést se kapnék annyit, hogy albit tartsak fenn egyedül.
Ismerőseim se tudnak segíteni sajnos.
2016. dec. 7. 22:35
6/11 anonim válasza:
Naphosszat írogathatsz kérdéseket a gyakorikérdésekre, az már elég jól megy neked.
7/11 anonim válasza:
Munkaügyiben jelentkeztél? F? L? hány éves vagy? mi a szakma?
8/11 anonim válasza:
Foallasu gyakoris rinyagep, szerintem ez megfelel neked!
Fäszert nem tiltjak mar ki innen..
9/11 anonim válasza:
Simán felvesznek, kivéve ha földtudomány szakon végeztél. Akkor jól kupán vágna, hogy ne írj ki több idióta kérdést.
10/11 anonim válasza:
Eladó, gyorséttermi munkatárs, postás, adminisztrátor, épłtőipari segéderő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!