Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betanított gyári munkán kívül...

Betanított gyári munkán kívül milyen munkákra van esélye egy ilyen fiatal pályakezdőnek?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, nem trollkodás!

Szóval van egy gimnáziumi érettségim, egy középfokú angol nyelvvizsgám és egy 3 éves egyetemi képzésben szerzett diplomám, amivel szakmában nem tudok elhelyzekedni, nincs rá kereslet a munkaerőpiacon.

Szóval betanított gyári munkán kívül mire jelentkezhetek még, amire reális esélyem is van bekerülni.

Illetve diplomát, nyelvvizsgát tagadjam le mindenképp? Úgy tudom azzal túlképzett vagyok oda.

2016. dec. 7. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerintem egy természettudományi szakot kellene elvégezned, azzal biztos lenne piacképes diplomád.
2016. dec. 10. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!