Ez miért van illetve miert fogadják el a munkások?
Ma 10:13
Látom szolga te is beéred a semmivel és fáj az igazság...
"Kajáról: egy átlag felnőttnek a napi kalória szükségletét +a vitamin szükségletét"....
Na itt kezdődik a gond. A régi időkben az emberek nem
ettek étrend-kiegészítőket és mindenféle sz@@@rt. Helyette
volt normális étel. Régen olyan kenyér volt, amit 1 hétig
lehetett enni, normálisan meg volt sütve. Érdekes, minden-
féle reformkonyha és kapszulák nélkül éltek az emberek
80-100 évig úgy, hogy haláluk előtt 2 nappal még a kert-
ben kapálgattak, pedig ők még a kommunista időszakban
szétdolgozták az agyukat is a TSZ-ben/gyárban. Mára, aki
60 éves, és még gyárban dolgozik, az kb már félrokkant.
És ez nem a pénzen múlik első körön, hanem hogy igazi
minőséget, normális nyersanyagot kellene biztosítani,
pl nem olyan paradicsomot biztosítani, ami termőföldet
sem látott soha, és vitaminban sem igazán gazdag.
Ma 11:19
Igazad van teljesen de a mai világban is van minőségi kaja csak annyira drága hogy nem tellik rá egy átlag munkásnak
Kimondta munkàs szinten megàllj?
A te hibàd,ennyi a melós piaci értéke a kutyàt nem érdekli hogyan él meg,ha növeli piaci értékét akkor nagyobb szelet jàr ha nem akkor ossza be,senkit nem érdekel a kapitalista vilàgban.
Tanulj inkàbb menj el fejlesztõnek példàul.
"Akkor gondolom a testsúlykilogrammonkénti 2gram fehérjét a f***ából szívod a többit meg a lukából"
bingó, ebből látszik, hogy miért rekedtél meg az egyszerű betanított melós szinten :)
Kamumail
Te hiába magyarázol te megmaradtál sajna ennyi ésszel. Fogd fel nem csak magamról beszélek hanem az összes alulfizetett munkásról. És képzeld nem egy cégvezetőt hallottam már csúnyán beszélni a kettő hogy jön össze te nagyon szerencsés?
*Kimondta munkàs szinten megàllj?*
Ki mondta hogy megálltam? Ezt olvastad? A kérdés hogy mért nem harcolják ki a több fizetést maguknak a Magyarországon dolgozó magyar munkás emberek mivel a cégek többet is tudnának fizetni...
Itt kérném hogy a befásult igába hajtott beletörődött szolgák inkább ne írjanak hamár nem képesek a saját és a leendő leszármazottjaik jövőjéért tenni!!
"Igazad van teljesen de a mai világban is van minőségi kaja csak annyira drága hogy nem tellik rá egy átlag munkásnak"
Tévedsz. EU szabályoz egy halom dolgot. Pl a disznók eteté-
sét is. Házi disznónak nem adhatsz pl moslékot. Ez valahol
érthető is lenne, hogy ne legyen "kannibál" a disznó. De
simán etethető lenne más dolgokkal is. Ehelyett kapják a
gén/hormonkezelt kukoricatápot, amitől pár hónap alatt
b@@szottnagyra nő, tele lesz vízzel. Cserébe az 1 kiló
karaj 20 dekásra sül... Arról nem is beszélve, hogy
az emberekre is károsan hat, bár mostanság lassan divat
lesz, hogy a férfiaknak is nőies melle legyen. Persze
létezik moslékos disznótartás, de ez kb már feketepiac
szint.
Ha kimész a helyi piacra, 90%-ba kereskedőt fogsz látni,
aki nem a saját terményét árulja, hanem nagybaniról szál-
lít, annak meg kontrollálhatatlan az eredete (pedig pró-
bálják szigorítani).
Volt egy zöldséges, aki megvett termelőtől egy láda krump-
lit, és szerzett máshonnan még 4 ládát. Amikor elfogyott
egy láda, akkor beleöntötte a másikat, persze mind a ter-
melő neve alatt. Beütött a gond, mert mérgezést okozott
az egyik láda. Persze nem a termelőé, hanem amit valahon-
nan szedett, mégis a termelőt alázták porig. Persze nem
találtak nála mérgezésre utaló jelet. Szóval így vásá-
roljunk drágán (zöldséges ugye nem a legolcsóbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!