Melyek azok a műveszeti ágazatok, amelyeken érdemes karriert építeni?
Munkák,amik jól fizetettek a művészeti területen...
A grafikusok,illetve animátorok mennyit keresnek?
Mit érdemes választanom/tanulnom 12 után az egyetemen?
12 után? Délután akármit tanulhatsz.
Amúgy leírtad: számítógépes grafika, animálás.
Igen számítógépes grafika vagy az animáláson belül báb- vagy 3D animáció. Ha a reklámipar felé mész, az fizet a legjobban, de inkább azt válaszd, amit te szívesen csinálnál, mert ezt csak úgy lehet jól megtanulni. És igen, ne 12 után akarj elkezdeni tanulni, mert erős portfólió kell hozzá, hogy egyáltalán végig tudd csinálni a felvételi eljárást.
Fizetést nem lehet mondani, túl sok tényező határozza meg (Magyaro. vagy külföld, kis-, nagystúdió vagy szabadúszó, 3D, 2D számítógépes vagy manuális, elhelyezkedés stb.)
Nagyon köszönöm! :)
És igen,már javában tanulom az én szakjaim,a grafikát és a számító gépes grafikát. Nem 12 után fogom elkezdeni. :D
Én a grafikát szeretem igazán... arcokat és karikatúrákat,esetleg képregényeket készíteni. Napi szinten 4-5 órát gyakorlok és tényleg szívem,lelkem benne van minden vonalban.
Nem tudom mi lesz belőllem a jövőben,ahogy látom,a véleményeitek alapján,nem sok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!