14 hét alatt 360 órát kell teljesítenem. Hogyan érdemes beosztani?
14 hét alatt kell teljesítenem a 360 órás szakmai gyakorlatom. Azt mondták a munkahelyen, hogy magamnak osszam be hetente. Szerintetek hány órát érdemes dolgozni egy nap?
N
Öööö, mivel így az időbeosztásodat nem ismerjük, meg 1,5 sorból kb. a jó isten sem találja ki, te mit akarsz, marad az egyszerű matek.
14 hét az 60 munkanap. 360 óra napi 8 órával számolva 45 munkanap, ami bő 9 hét. Szóval lezavarhatod szűk 2 hónap alatt teljes munkaidőben vagy 6 órázol és akkor mind a 60 munkanapon ott vagy, de akkor nem lehetsz beteg, nem lehetsz szabadságon.
Vagy kihajtod magadból a lelket és 12 órában lenyomod 30 munkanap alatt. Az 6 munkahét.
Bocsánat hogy nem írtam részleteket, hülye vagyok..:D
Igaziból ez a félévem rá van szánva a gyakorlatra. Szakdogát kell mellette írnom, meg a nyelvvizsgákra készülnöm. Más fix elfoglaltságom nincsen.
Hétfőn kedden 8 órában voltam, utána pedig 6 és félben.
Igazatok van, jobb lenne hamarabb letudnom. Akkor maradok a 8 óránál. Köszi a válaszokat, zöldet adtam mindre!:)
Attól függ, hogy mi a gyakorlat. Ha tanulni tudsz, akkor
8 óra javasolt, mert így talán belerázódsz. Ugye ismerős,
szőke nő azért dolgozik hétvégén is, hogy ne kelljen hét-
főn újra betanítani :) Szóval tudd le hamar, persze ne
napi 12 órában, csak egybefüggően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!