Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az oka annak, hogy az itt...

Mi az oka annak, hogy az itt válaszolók sokat keresnek?

Figyelt kérdés

Amikor valaki kérdezi itt, ki mennyit keres, szinte mindenki az országos átlag többszörösét mondja. Ennek okára két lehetőség jut eszembe:

1. Azok, akik itt (is) informálódnak rendszeresen, valószínűleg több figyelmet és körültekintést fektetnek a karrierjükbe, és ez meg is látszik sikerben, tehát ide többségben a sikeresek járnak.

2. Igazából ezt az oldalt látogatók összességében nem térnek el az átlagtól, egyszerűen csak az a helyzet, hogy olyanok válaszolnak a "ki mennyit keres" kérdésekre, akik büszkék rá és szívesen mondják el, míg aki keveset keres, az nem ír, esetleg mások trollkodásból direkt nagyot mondanak, azaz ezért nem tükrözik a valóságot a válaszolók.

A kettő közül vajon melyik?

2017. szept. 10. 23:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mindkettő, plusz még van a harmadik csoport, aki kamuzik. Illetve ami kapásból eszembe jutott. Jól keresek, ücsörgök egy légkondis irodában, most perpill várok az alvállakozótól egy emailre, addig nem tudok haladni a munkámmal, ergó ráérek ide írogatni. Apukám nettó 130at keres, de ő napi 8-9 óraban több tíz kilós zsákokat/dobozokat pakol, valahogy munkaidőben nincs ideje ilyesmire... a szabadidejében még ertelmes dolgokat csinál, mint ahogy közülünk is sokan. Röviden: aki szarul keres, az munkaidőben dolgozik, nem gyakorizik.
2017. szept. 11. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Röviden: aki szarul keres, az munkaidőben dolgozik, nem gyakorizik."

Irodai közmunka, nettó 70 ezer, nem feltétlen csak a fizikai munkások keresnek szarul.

2017. szept. 11. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Én árufeltöltő vagyok a tescoban és nettó 300-at keresek."

Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy óránként.

2017. szept. 11. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!