A sztrájkoló TESO alkalmazottaknak miért meglepő, hogy az ott dolgozó diákok bére magasabb, mint az övék?
Majd ha te próbálsz pénztárosi fizetésből gyereket nevelni, úgy, hogy az ugyanezt végző kollégád, akinek csak az esti bulira kell a pénz, több fizetést kap, és még az időbeosztásnál is őt kérdezik meg először, akkor gondold végig.
(az időbeosztásos infót ugyan nem teszkós ismerőstől tudom, de elég elterjedtnek tűnik a szupermarketeknél.)
Ezen nincs értelme filozofálni.
A Kasszás Erzsi sose fogja belátni, hogy valahol elkúrta és azért kap ennyit, mert ennyit ér a munkája.
Én meg azt nem látom be, hogy mért kéne érdekeljen engem a Kasszás Erzsi. Ha tud jobbat, menjen oda dolgozni.
1. Nem kötelezõ pénztàrosnak lenni,tanultàl volna te is és lehetnél jobn pozícióban,az megy hogy gyereket szültél a semmire a te hibàd csak és kizàrólag.
Létezik óvszer meg tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!