10 év után a cégek mennyire/mivel szokták honorálni a
dolgozó lojalitását? (Nem váltok munkahelyet)
Figyelt kérdés
Kis, közép, és nagyvállalatoknál mik a szokások?
Esetleg bónusz?
+ fizetett szabadság?
Ajándék?
2017. szept. 9. 17:40
1/9 anonim válasza:
Igen. A felsoroltak mellett még az is előfordulhat, hogy sehogy.
2017. szept. 9. 17:57
2/9 anonim válasza:
Apam 20 eve egy cegnel van es fizeteemeles se volt evek ota raadasul a munkaja is tobb lett.
2017. szept. 9. 18:02
3/9 anonim válasza:
Folyamatosan fejlődő munkavállalót honorálják, én havi bónuszt kapok pl. (multi).
De "alanyi jogon" csak mert 10 éve van valaki a cégnél az nem biztos hogy önmagában honorálandó. Ha 10 éve szinte ugyanabban a poziban akkor nem, mert manapság ez a legnagyobb valószínűség szerint azt jelenti, hogy szimplán nem tudott váltani, nem kellett senki másnak :)
2017. szept. 9. 18:26
4/9 anonim válasza:
Ez leginkább attól függ, mennyire értékes a cégnek, mennyivel keres rajta többet a cég mint egy új munkavállalón.
Nem mindegy hogy olyan emberről beszélünk akinek kiterjedt kapcsolati köre van, el tud vezetni önállóan nagyobb projekteket. Vagy egy olyanról aki egész életében nyomkodta ugyanazt a 3 gombot és bárki lenne a helyében az ugyanúgy el tudná végezni a feladatot.
2017. szept. 9. 18:49
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat!
Természetesen felelősséggel járó, összetett munkakörről beszélünk, amikor is sok múlik a dolgozón.
2017. szept. 9. 18:54
6/9 anonim válasza:
Pár ezer forint és ajándékcsomag volt eddig minden munkahelyemen, nem nekem, nekem a 3,5 év volt a leghisszabb munkaviszonyom, amit felmondással honoráltak csoportos leépítés keretében, mert nem voltam szimpatikus a főnökömnek ( nem ő vett fel). Sajnos, annyi eszem nem volt akkoriban, hogy pereljek, pedig nyertem volna, mert vettek fel valakit egy hétre rá a helyemre.
2017. szept. 9. 19:37
7/9 anonim válasza:
Jobb cégeknél sem hallottam semmi extrát. Valami emlék bizbasz + egy maximum pár tízezer forintos utalvány.
2017. szept. 9. 20:50
8/9 anonim válasza:
Vállveregetés + egy csoki medál :P
2017. szept. 9. 20:58
9/9 anonim válasza:
Ja, azt kifelejtettem hogy persze csak akkor, ha szólsz, hogy te ma vagy ott éppen 10 éve, mert maguktól észre se veszik :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!