Mennyit keresel Te és a Párod? Mit dolgoztok, hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
bér, munkahely, fizetés2017. szept. 8. 10:47
21/24 anonim válasza:
Én mondjuk se IT-s, se Proli nem vagyok, mégis képesek az emberek lepontozni mert nem 1-essel kezdődik a hatjegyű fizetésem... :D
22/24 anonim válasza:
20# meg van egy paraszt is, ki ne hagyj!
23/24 anonim válasza:
Feleségem kb. nettó 3-400 ezer jutaléktól függően, szállodaipar, értékesítési vezető, 33 év
Én gépészmérnök állami szféra + egyéni vállalkozó összesen kb nettó 550 ezer, 32 év.
Nincsenek anyagi gondjaink, de nem élünk luxus életet, viszont sokat utazgatunk.
24/24 anonim válasza:
Én senkit sem pontoztam le és mi sem élünk rosszul, de most őszintén? A válaszok java troll. Ha igaz lenne, mindenhol milliomosok mászkálnának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!