Mennyit keresel Te és a Párod? Mit dolgoztok, hány évesek vagytok?
Egy haverom ingatlannal üzletel - vannak alkalmi munkák, 500 Ft-os órabért fizet zsebbe, vagy 12 munkása van, és a munkások reggelente néha összeverik egymást, hogy kevesebben jussanak az adott munkához :)
A környéken a bolti, irodai, kórházi alkalmazottak 80-140 nettót kapnak, és az az átlag...
3 200 000 körül / hó.
19 l. Na vajon hogy, :P
Nettó 230.
Egyedül. ( Nevelek 2 gyereket)
Nettó 124e-et keresek, nincs párom, egyetemi mérnöktanár vagyok és 35 éves.
Ránk sajnos nem vonatkozik a pedagógus bértábla!
Kb 345e nettót ketten együtt, baba születése előtt ez kb 10 ezerrel volt csak több, szóval a gyed+csp+adókedvezmény összesen kb ennyivel kevesebb, mint a fizetés volt.
Az itt leirt milliós fizetésekhez képest a miénk szinte semmi. De nem panaszkodom, mert jól be tudjuk osztani, többet rakunk félre, mint mások 2-3x ennyi havi jövedelmekből.
168e
szociális szféra
+
másodállásban paraszt
évente 10 bárány, 4 kecske, 2 disznó, 700 tojás amit én eszek meg (~300kg hús, igen, dagadt vagyok). Akkor ez mennyit ér?
párom nincs, 35f
18: mint látod a látogatók jó része jól kereső, sok szabadidővel rendelkező IT-s :)
A másik része pedig káderproli, aki azért jön ide hogy megkérdezze milyen melót lehet otthonról csinálni, hol fizetnek 2.500 Ft-os órabért, melyik MLM-ből szedhet ki havi 1 millát, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!