Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A helyben hirdetett állások...

A helyben hirdetett állások mennyire megbízható munkahelyek?

Figyelt kérdés

Eddig minden munkahelyemre neten pályáztam, HR, többkörös tesztek, stb. Viszont szoktam látni, hogy pl. könyvesboltban, szálloda bejáratánál ki van téve egy lap: munkatársat keresünk, jelentkezni helyben, vagy egy telefonszám.

Ezek bejelentett, normális munkahelyek általában? Odamegy az ember kiöltözve, hogy jó napot kívánok, láttam a hirdetést a múltkor, és érdekelne a munka? Egyből lezajlik az interjú?

2017. szept. 6. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a cégen múlik, egy pici könyvesbolt, aki örül ha egyáltalán talál munkaerőt, az nem fog többkörös interjút tartani. Ha meg forgalmasabb hely, ahol az üzletvezetőt percenként hívják ide-oda, akkor csak leadod az önéletrajzodat, mint a netes verziónál. Az hogy bejelentenek-e rendesen, szintén változó.
2017. szept. 6. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem zajlik le egyből az interjú. Bemész, általában csak az eladót találod ott, vagy valamilyen alkalmazottat aki meg van bízva azzal, hogy gyűjtögesse az önéletrajzokat. Akár 1 hónap is eltelhet míg valaki megkeres, ha egyáltalán megkeresnek. Ha szerencséd van akkor ott van a tulajdonos, vagy vezető épp, de ideje nem lesz veled foglalkozni.

Én egyszer leadtam jelentkezést + bizonyítvány másolatot egy boltba, kint volt a papír az ajtón. Az alkalmazott mondta szól a boltvezetőnek. Már mikor belépett a raktár ajtaján, nagy üvöltözés hallatszott ki. Jött ki a csaj, elvette a papírjaimat, hogy oda adja neki, majd keresnek. Azóta is keresnek xd, ennek már 1 éve. Aztán olyan is volt, hogy bementem valahova, szintén papírfecni kint volt az ajtón, nagy örömködés volt, erre azt mondják, próbanapra kell menni. Hát sarkon fordultam, szórakoztak velem már éppen eleget életembe...

2017. szept. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!